Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Znojmo | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vranov konečně bodoval


Branky


0

Souboj dvou týmů zespodu tabulky IV. třídy sk. A dopadl lépe pro domácí, kteří na svém malém hřišti dokázali přehrát tým z Grešlového Mýta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty domácí jasně ukazovali, jak moc chtějí získat své první body v letošní sezóně. Po brankách Dohnala a Martínka to bylo v 8. minutě již 2:0. Do poločasu se skóre nezměnilo, a tak domácí mohli spokojeně odcházet do kabin.

Po přestávce pokračovali domácí ve výborné hře a po brance Železného vedli již 3:0. Hosté se ani nenadáli a opět museli lovit míč ze sítě. Čtvrtou branku utkání vsítil domácí Josef Dohnal, který byl po utkání zvolen hráčem zápasu. Branka hostujícího Ziga na 4:1 znamenala pouze kosmetickou úpravu skóre, a tak se domácí mohli radovat z první výhry v sezóně.



Sestavy


SK Vranov n. D.
F. Procházka [-] - M. Belák [-] , L. Dubec [-] , M. Neveselý [-] - P. Plucek [-] , J. Dohnal [-] , J. Sedlák [-] , P. Železný [-] , J. Žáček [-] - J. Jeřábek [-] , R. Martínek [-] -

SK Grešlové Mýto
P. Nejeral [-] - M. Hobza [-] , J. Zlatuška [-] (10. P. Fiala [-] ) , K. Říha [-] , J. Holík [-] , R. Říha [-] , K. Svoboda [-] , R. Komenda [-] , L. Pop [-] , M. Zigo [-] , D. Horváth [-]

ŽK: 87. P. Plucek - 50. D. Horváth , 80. K. Svoboda .
Hráči zápasu: J. Dohnal - M. Zigo .
Místo: Vranov nad Dyjí. Počet diváků: 35. Rozhodčí: STUDENKA Miroslav - JURČÍK Pavel (N), SOUČEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.