Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Znojmo | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby skončilo remízou


Branky


0

Na hřišti bylo od začátku znát, o jak prestižní utkání se jedná. Oba kluby si na hřišti nic nedarovaly a srdnatě bojovaly o každý metr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu byl poněkud klidnější. Oba týmy se v prvních 15-ti minutách hry jenom oťukávaly a vyčkávaly, kdo dá v utkání první branku. Ve 22. minutě se hosté ujali vedení po brance Žárského. Domácí se nechtěli nechat zahanbit a soupeře přitlačili k jejich území. Veškeré úsilí bylo korunováno brankou domácího útočníka Tretery. Do kabin se šlo za remízového stavu.

Po poločase bylo na hřišti znát, že přestávka více pomohla hostům a namotivovala je k větší snaze docílit branky. Do 10 minut byli opět na koni. Po krásné akci vstřelil branku hostujícím kapitán Kratochvíl a Havraníky opět vedly. Muřstvo Konice chtělo brzy odpovědět a cílevědomě ohrožovala soupeřova brankáře, ovšem bez většího efektu. Hrdinou zápasu se nakonec stal střídající hráč domácích, Březina, který svou brankou stanovil konečný stav utkání 2:2.



Sestavy


TJ Družstevník Konice
K. Čech [-] - J. Mössmer [-] , R. Pulkrábek [-] - M. Mössmer [-] , Z. Matějíček [-] , P. Rojík [-] , J. Zika [-] , J. Jebáček [-] (46. M. Vecheta [-] ) - D. Tretera [-] (65. J. Březina [-] ) , F. Heřmanovský [-] , T. Vecheta [-] -

FC INTER WINTER Havraníky
D. Ministr [-] - D. Smutný [-] , M. Piskáček [-] (60. M. Finkous [-] ) , D. Varga [-] , M. Kelo [-] , V. Kratochvíl [-] , M. Žárský [-] , R. Mareček [-] , V. Šremr [-] , M. Pokorný [-] , J. Obšusta [-]

Hráči zápasu: V. Kratochvíl .
Místo: Konice. Počet diváků: 41. Rozhodčí: PALÁT Jiří - KRUTIŠ Libor (N), JANEČKO Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.