3:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:15

2.kolo, Jihomoravský | Vyškov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Brankovice B - TJ Sokol Račice


Branky


12. R. Kvapil , 47. P. Majerčák , 80. P. Matail (p.) - 39. P. Chaloupka , 86. J. Kudlička , 90. J. Kala
0

Račice dokázaly otočit

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Začátek zápasu probíhal v klidném tempu, kdy ani jedno mužstvo nechtělo udělat chybu. Už ve 12. minutě však skóroval domácí Kvapil, když hosté chybovali ve středu hřiště, a tak se domácí dostali do vedení 1:0. Ještě do konce poločasu se ale hostům podařilo srovnat, kdy se ve 39. minutě z voleje krásně trefil Chaloupka. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 1:1.

 

 

Ve 46. minutě byl vystřídán Tomáš Zezula, kterého nahradil Josef Kudlička, který nastoupil na místo stopera. Hned na začátku druhé půle ve 47. minutě se domácí blýskli krásnou kombinací středem hřiště a Majerčák zvyšoval stav na 2:1. Dále se zápas vyvíjel lépe pro domácí, drželi míč na svých kopačkách a snažili se kombinovat. V 68. minutě přišlo střídání domácích, když Matai vystřídal Pištěláka. V 80. minutě byla nařízena penalta, po faulu Sedláka a domácí této šance využili a na 3:1 zvyšoval právě střídající Matai. Následně nastalo v týmu domácích dvojité střídání, které se však ukázalo jako nešťastné. Na hřiště přisli v 82. Jirka a v 83. Přibilík. Hosté se však ještě nevzdali a podařilo se jim v 86. minutě snížit brankou stopera Kudličky na 3:2. Ale tím závěrečný tlak hostů ještě nezkončil. V 90. minutě dokázali domácí vyrovnat krásnou hlavičkou Jana Kaly. Podařilo se jim tak otočit nepříznivý stav a z venku si odvezli, myslím si zaslouženě, skvělou remízu 3:3.

 

 

 



Sestavy


TJ Sokol Brankovice B
J. Posolda [-] - J. Navrátil [-] , L. Luža [-] , R. Pištělák [-] (68. P. Matail [-] ) , M. Sekerka [-] (83. J. Přibilík [-] ) - M. Posolda [-] , A. Darmovzal [-] , T. Loucký [-] , R. Kvapil [-] - P. Majerčák [-] (82. S. Jirka [-] ) , Z. Mašek [-] -

TJ Sokol Račice
P. Sotolář [-] - M. Doležel [-] , R. Sedlák [-] , M. Zachrdla [-] , P. Formánek [-] - J. Kala [-] , T. Zezula [-] (46. J. Kudlička [-] ) , P. Chaloupka [-] , O. Šimko [-] - Z. Přecechtěl [-] , P. Vičar [-]

Místo: Brankovice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Raus Milan - SÁRAZ Jan (N), KREMZOVÁ Slávka (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.