1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Jihomoravský | Vyškov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Pustiměř B - TJ Sokol Dědice B


Branky


0

Pustiměř doma ztratil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Tento zápas byl považován za šlágr kola. Domácí si na Dědice věřili, avšak na začátku zápasu to tak vůbec nevypadalo. Hosté skórovali již po 5. minutách zápasu, kdy se prosadil Dorko. Hostující mužstvo se pak uklidnilo a kontrolovalo hru. Po pěkných kombinacích se dostávali do šancí, avšak nedařilo se je proměnit. Až do 29. minuty, kdy se opět prosadil Dorko a zvyšoval tak už na 0:2. Hostující tak mohli hrát s naprostým klidem, spíše bránili a spoléhali se na breaky. Domácí se v prvním poločasu téměř k ničemu nedostali. Do kabin se tak šlo za stavu 0:2.

 

 

V druhém poločase se dění na hřišti zcela změnilo. Hostující mužstvo jakoby přestalo hrát. Za celých 45 minut se téměř nedostali na útočnou polovinu. Velkou vinu na tom nese určitě i zranění jednoho z hostujících hráčů v 55. minutě, a protože Dědice neměly nikoho na střídání, musely dohrávat v 10 hráčích. Domácí měli převahu, avšak z několika vyložených šancí se jim nepodařila žádná proměnit. Až v 90. minutě korigoval skóre Krejčí. Zápas tak skončil prohrou domácích 1:2.

 



Ohlasy k zápasu


FK Pustiměř B
Lukáš Krejčí - hráč FK Pustiměř B: Bohužel jsme měli smůlu, když jsme ve druhém poločase neproměnili spoustu šancí, ale v prvním poločase byl náš výkon hrozný. Po dvou gólech, které jsme obdržely, si mohli hostující dovolit bránit a spoléhat se na breaky. Bohužel jsme přišli o cenné body.

TJ Sokol Dědice B
Jan Záhořík - hráč TJ Sokol Dědice B: Zápas byl velice vyrovnaný, v první půli jsme měli navrch, dvakrát jsme skórovali, ale zároveň jsme neproměnili spoustu šancí. Po změně stran měli navrch domácí, avšak nepodařilo se jim vyrovnat, i když měli spoustu šancí.



Sestavy


FK Pustiměř B
M. Nečas [-] - M. Kalvaster [-] , L. Kučírka [-] (46. T. Vojáček [-] ) , V. Smékal [-] , J. Luska [-] - J. Snídal [-] , P. Polišenský [-] , M. Sojka [-] (61. T. Petro [-] ) , M. Zbořil [-] - R. Brandýs [-] (46. L. Krejčí [-] ) , M. Koudelka [-] (69. J. Brandýs [-] )

TJ Sokol Dědice B
P. Staníček [-] - J. Záhořík [-] , M. Břoušek [-] , P. Sedláček [-] , Š. Murányi [-] - J. Kunst [-] , J. Kromer [-] , F. Novotný [-] , J. Dorko [-] , L. Pernický [-] - R. Šrotíř [-]

Místo: Pustiměř. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Machala Karel - SEDLÁČEK Michal (N), CHLÁDEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.