Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Habrovanech domácí mužstvo závěr zápasu nezvládlo


0

Přestože fotbalovější a techničtější hosté byli favoritem zápasu, ještě pět minut před koncem to vypadalo na překvapivou remízu. V posledních minutách však hosté přece jen dokázali obrátit výsledek na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se velmi snadno již ve druhé minutě dostali do vedení, když Jiří Stříž potrestal hrubou chybu domácích. Po půlhodině hry dokázal Lukáš Pořízek vyrovnat a do šaten se odcházelo za nerozhodného stavu.

Brzy po zahájení druhého poločasu šli do vedení pro změnu domácí, když Radek Novotný zvýšil na dva jedna. Hosté dokázali Rostislavem Hrnčiříkem vyrovnat a protože se jim na nerovném terénu hra příliš nedařila, vypadalo to, že utkání skončí nerozhodně. V osmdesáté páté minutě potrestal Jiří Stříž další chybu domácích třetím gólem hostů a v úplném závěru ještě Martin Novotný proměnil pokutový kop, kterým stanovil konečný výsledek čtyři dva pro Švábenice.   



Ohlasy k zápasu


TJ Habrovany
Miroslav Růžička - trenér Habrovan: Hosté byli sice fotbalovější, ale podle mě to byl remízový zápas, který jsme zbytečně ztratili v samotném závěru utkání.

Sokol Švábenice
Michal Weiss - trenér Švábenic: Protože nám hra na nerovném terénu příliš nevyhovovala, jsem spokojen s bojovností, se kterou hráči k zápasu přistoupili a samozřejmě i s výsledkem utkání.



Sestavy


TJ Habrovany
R. Dvořáček [-] - Z. Modlitba [-] , R. Kopač [-] , P. Dobeš [-] , J. Pořízek [-] (73. O. Valehrach [-] ) - J. Hejný [-] , M. Pořízek [-] , M. Luska [-] (61. M. Mrázek [-] ) , J. Souček [-] - R. Novotný [-] , L. Pořízek [-] -

Sokol Švábenice
P. Knap [-] - R. Novotný [-] , R. Dvořák [-] (88. M. Weiss [-] ) , Z. Hrda [-] - K. Přecechtěl [-] , M. Novotný [-] - R. Hrnčiřík [-] (83. D. Behanovský [-] ) , P. Navrátil [-] , Š. Hladký [-] - J. Stříž [-] , V. Kuška [-]

Hráči zápasu: R. Kopač - J. Stříž .
Místo: Habrovany. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Hák Martin - TRNAVSKÝ Pavel (N), OREL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.