M. Weiss 83.
1:1
(0:0)
48. M. Lanc
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

18.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby skončilo remízou


Branky


83. M. Weiss - 48. M. Lanc
0

Obě mužstva se v poslední době potýkají s velkou marodkou, ale s výsledky v jarní části sezóny mohou být jejich příznivci spokojeni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První část hry skončila bez branek

Úvod zápasu patřil domácím, ovšem jejich převaha nepřinesla gólové vyjádření, nejblíže k vedení mělo domácí mužstvo, po  nastřeleném břevnu branky hostujícího mužstva. Potom se hra vyrovnala, ale do poločasu žádné z mužstev branku nevstřelilo.

V druhém poločase se diváci branek dočkali

Brzy po zahájení druhé části hry došlo po dlouhém nákopu z přímého kopu, k nedorozumění v domácí obraně a do prázdné branky skóroval hoštický Martin Lanc. Tato branka ovlivnila na dlouhé minuty vývoj další hry. Domácí se snažili o vyrovnání, ale hosté povzbuzení vedoucí brankou hráli klidněji a již se zdálo, že se jim vedení podaří uhájit. V poslední desetiminutovce zahrával Martin Novotný přímý kop a nastřelil tyč branky hostů. Odražený míč doběhl Lukáš Hladký a po jeho centru Michal Weiss hlavou vyrovnal. V samotném závěru utkání šel ještě Jan Hladký sám na brankáře Jiřího Jenáčka, ale ten domácího útočníka dokázal vychytat a zachránil pro hoštické mužstvo cennou remízu.



Ohlasy k zápasu


Sokol Švábenice
Michal Weiss - trenér: Při potížích, které máme se sestavou jsem nakonec s remízou opět spokojen. Škoda, že Honza Hladký neproměnil v závěru zápasu svoje sólo. mohli jsme být ještě spokojenější.

TJ Hoštice-Heroltice
Vratislav Kocourek - trenér: Ve větší části dnešního utkání jsme asi měli více ze hry, ale domácí měli zase více šancí, takže nakonec spokojenost s remízou.



Sestavy


Sokol Švábenice
P. Knap [-] - P. Navrátil [-] (68. M. Bednář [-] ) , R. Novotný [-] , R. Dvořák [-] - M. Novotný [-] , R. Hrnčiřík [-] - J. Stříž [-] , F. Navrátil [-] (46. J. Hladký [-] ) - K. Přecechtěl [-] , L. Hladký [-] , M. Weiss [-]

TJ Hoštice-Heroltice
J. Jenáček [-] - M. Jünger [-] , J. Toman [-] , L. Kolkop [-] , V. Petružela [-] - M. Autrata [-] , P. Kozák [-] (64. J. Wachtel [-] ) , F. Kocourek [-] , V. Kocourek [-] - M. Lanc [-] (75. E. Jünger [-] ) , Z. Šváb [-] -

ŽK: 70. R. Novotný , 89. M. Bednář - 69. M. Autrata , 80. V. Kocourek , 90. Z. Šváb .
Hráči zápasu: J. Hladký - M. Jünger .
Místo: Švábenice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Machala Karel - GRUBER Milan (N), MRNUŠTÍK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.