2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Švábenice naplno bodovaly


Branky


0

Po třech nerozhodných výsledcích v posledních kolech se, na jaře dosud neporažené mužstvo Švábenic, dočkalo plného bodového zisku na úkor Chvalkovic na Hané. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení domácího mužstva

Domácí mužstvo se již ve třetí minutě zápasu dostalo do vedení brankou Filipa Navrátila. I potom si domácí udržovali mírnou převahu, ale brankově ji vyjádřit nedokázali. Hosté svoje šance také nedokázali proměnit a tak první poločas skončil jednobrankovým vedením domácího mužstva.

Opět rychlý gól domácích

Navlas stejně jako první poločas začala i druhá část utkání. Po třech minutách druhé půle domácí mužstvo zvýšilo vedení na dva nula. Tentokrát byl úspěšným střelcem Patrik Navrátil. Za tohoto stavu se hostující mužstvo velmi snažilo s nepříznivým výsledkem něco udělat. Dokázalo si vytvořit několik dobrých brankových příležitostí. Bohužel pro hosty, své příležitosti ani Tomáš Churý, ani Josef Hradil a ani Jiří Valach nedokázali proměnit. Přestože ani domácí již další branku nevstřelili, dotáhli závěr zápasu k zaslouženému vítězství.



Ohlasy k zápasu


Sokol Švábenice
Roman Novotný - vedoucí mužstva: Myslím si, že o našem vvítězství rozhodla rychlá branka v úvodu druhého poločasu. V závěru jsme se sice museli bránit závěrečnému náporu hostů, ale protože svoje šance neproměnili, bylo naše vítězství zasloužené.

TJ Sokol Chvalkovice na Hané
Lubomír Vašina - sekretář: Vzhledem k tomu, že jsme tentokrát ani jednu z našich šancí nedokázali proměnit, je vítězství domácího mužstva naprosto zasloužené.



Sestavy


Sokol Švábenice
P. Knap [-] - R. Novotný [-] , R. Dvořák [-] , P. Navrátil [-] - M. Novotný [-] , R. Hrnčiřík [-] - F. Navrátil [-] - J. Stříž [-] , P. Novotný [-] , Š. Hladký [-] , Z. Hrda [-]

TJ Sokol Chvalkovice na Hané
K. Vybíral [-] - J. Novák [-] , . Šášek [-] , D. Neckář [-] , R. Moravec [-] - J. Pospíšil [-] , J. Hradil [-] , V. Baranyai [-] , J. Pospíšil [-] - T. Churý [-] , J. Valach [-]

ŽK: 69. P. Navrátil - 45. V. Baranyai , 67. R. Moravec .
Hráči zápasu: Z. Hrda - J. Hradil .
Místo: Švábenice. Počet diváků: 105. Rozhodčí: MÜLLER Jan - MATOUŠEK Vratislav (N), NAVRÁTIL Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.