Vysoké vítězství bohdalického béčka


Branky


1

Bohdalické béčko se nechce vzdát boje o záchranu v soutěži a dokázalo v derby vysoko porazit mužstvo Kučerova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dobře začali

Domácí mužstvo vstoupilo do zápasu s velkou chutí a již v jedenácté minutě Miroslav Smejkal po přihrávce Libora Martínka zajistil mužstvu vedení. Brzy nato se po autovém vhazování Davida Korkována, uvolnil Roman Vaculčík a z velké dálky přeloboval Marka Klúče v brance Kučerova. Na dvoubrankové vedení domácího mužstva dokázaki hosté odpovědět kontaktním gólem Tomáše Neděli, který vrátil do branky střelu Jana Koláře.

Dva rychlé góly rozhodly

Do druhého poločasu domácí prostřídali a hned v úvodu druhé části hry utkání rozhodli. Nejprve se po přímém kopu ze strany hřiště hlavou trefil Martin Horák a téměř vzápětí po rohovém kopu střídající Honza Pacejka. Za hosty ještě dokázal snížit Ondřej Peitl, ale o vítězství domácích už bylo rozhodnuto. V závěru utkání dal konečnou podobu výsledku opět Jan Pacejka a domácí se radovali ze zaslouženého vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohdalice B
Zdeněk Julínek - trenér: Do dnešního utkání nás hodně motivovalo vyjádření trenéra Kučerova Romana Slezáka po podzimním utkání, kdy nás označil za nejhorší tým soutěže. Vzali jsme si to k srdci a myslím, že jsme to napravili, což dnes ukázal tříbrankový rozdíl. Naše hráče bych chtěl pochválit, dnes bojovali, nic nevypustili a vítězství nám dalo impuls v boji o záchranu v soutěži

TJ Kučerov
Roman Slezák - trenér: Z naší strany dnes špatný výkon, domácí mužstvo chtělo víc vyhrát a zaslouženě vyhrálo.



Místo: Bohdalice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sekerka Jaroslav - SVĚDÍNEK Viktor (N), PRACHAŘ Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 5. 2016 00:20
Nevadí kluci (z Bohdalic), stejně jste poslední