1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

22.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povinné vítězství domácích


Branky


0

Domácí mužstvo stále drží postupové naděje i když v posledních zápasech se mu hra příliš nedaří. Po domácí porážce s Hošticemi a remíze v Drnovicích potřebovalo doma vyhrát. Chvalkovický trenér Josef Hradil udělal v sestavě několik převratných změn a co se výkonu mužstva týká, byly to změny úspěšné. Bohužel, ale body nepřinesly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté svoje šance neproměnili

Domácímu mužstvu se hra příliš nedařila, ale v osmnácté minutě předvedlo krásnou a rychlou akci, po které Matěj Novotný z přihrávky Rostislava Adama zajistil svému mužstvu vedení. Hra hostů se po změnách v sestavě výrazně zlepšila, ale přestože si během prvního poločasu dokázali vypracovat výborné brankové příležitosti gól se jim vstřelit nepodařilo. Po půlhodině hry neproměnil Jiří Valach ani pokutový kop, který rozhodčí Miloslav Burian nařídil za faul domácí obrany. Domácí brankář Jan Müller dokázal jeho střelu zneškodnit.

Hosté ani ve druhé půli nedokázali vyrovnat

Domácí hráči si v tomto zápase moc příležitostí vytvořit nedokázali, ale hosté i nadále pokračovali v jejich zahazování. V brance domácího mužstva stále čaroval Honza Müller a žádnému z chvalkovských hráčů se nepodařilo jej překonat. Nejvíce šancí měli Jiří Valach a René Moravec. Protože žádné mužstvo již branku vstřelit nedokázalo, udrželi domácí těsné vítězství až do konce zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Opatovice
Hubert Jelínek - trenér: Dnes se nám hra nedařila, ale podržel nás náš brankář Honza Müller a proto jsme získali potřebné tři body. Musím pochválit výborný výkon rozhodčího Miloslava Buriana, který vedl utkání s velkým přehledem.

TJ Sokol Chvalkovice na Hané
René Moravec - hráč: Po změnách v sestavě jsme hráli velmi dobře, ale bohužel jsme nedokázali proměnit žádnou s mnoha šancí, které jsme si vytvořili. V domácím mužstvu vynikl brankář, který nám pochytal všechny šance i pokutový kop.



Sestavy


TJ Sokol Opatovice
J. Müller [-] - R. Štofko [-] , M. Síkora [-] , D. Alán [-] , F. Kučera [-] - R. Grohmann [-] , D. Gurka [-] , P. Škvára [-] (86. A. Tvrdý [-] ) , L. Jelínek [-] (68. P. Novotný [-] ) - R. Adam [-] , M. Novotný [-]

TJ Sokol Chvalkovice na Hané
Z. Pouzar [-] - R. Moravec [-] , . Šášek [-] , J. Novák [-] , D. Neckář [-] (76. V. Baranyai [-] ) - J. Pospíšil [-] , T. Churý [-] , J. Pospíšil [-] - J. Valach [-] , M. Hradil [-] , J. Tumma [-]

ŽK: 55. R. Štofko , 89. R. Grohmann - 60. J. Valach .
Hráči zápasu: J. Müller - M. Hradil .
Místo: Opatovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Burian Miloslav - TRČKA Pavel (N), NOVÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.