2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

22.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Komořanech vzplály po skončení utkání emoce.


Branky


0

O vítězství domácího mužstva rozhodl gól v poslední minutě utkání, proti kterému hostující mužstvo u rozhodčích hodně protestovalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Hra v prvním poločase byla vyrovnaná, hosté hráli jednodušeji a do protiútoků se dostávali delšími míči za obranu domácího mužstva. Domácí mužstvo si připravilo největší šanci po narážečce Jaroslava Kristka se Zbyňkem Konečným, ale prvně jmenovaný nedokázal Lukáše Plhala v brance Lysovic překonat. Na hřišti se více bojovalo než hrál fotbal a tak první část hry skončila bez branek.

 

 

Závěr utkání byl velmi dramatický

Začátek druhého poločasu vyšel lépe domácímu mužstvu. Již v první minutě druhé půle se po rohovém kopu prosadil hlavou Martin Hrdlík. V další šanci se objevil Zbyněk Konečný, ale také on v dobré pozici trefil jen brankáře hostů. Lysovičtí nejvíce ohrožovali domácího brankáře Romana Ondráše ze standardních situací. V sedmdesáté druhé minutě byla za udeření protihráče vyloučen hostující Michal Brovják. Hostům  se i v početním oslabení podařilo vyrovnat. Po jedné ze standardních situací odhlavičkovala obrana domácích míč jen k Ondřeji Bačovskému a ten pěknou střelou vyrovnal. Hosté se i v deseti hráčích snažili strhnout vedení na svoji stranu a domácímu mužstvu se otevíral prostor pro rychlé protiútoky. V poslední minutě po jednom z nich Ondřej Kašlík po přihrávce Zbyňka Konečného vstřelil vítěznou branku. Hosté velmi důrazně u pomezního i hlavního rozhodčího reklamovali, že gól padl z ofsajdu. Rozhodčí Vladislav Stuchlík posoudil situaci jako regulérní a branku uznal.



Ohlasy k zápasu


TJ Komořany
David Petr - hráč: Dnes mě hlavně mrzí, že jsme nedokázali proměnit naše brankové příležitosti, protože by závěrečné tahanice byly zbytečné. Věřím, že náš pomezní rozhodčí František Baldík je poctivý a nakonec je vždy na rozhodnutí hlavního rozhodčího, jak situaci posoudí.

TJ Lysovice
Zdeněk Gryc - trenér: ,,Dnes opravdu nemám chuť naše utkání v Komořanech komentovat, protože to, co předvedli hlavní sudí Stuchlík, s domácím pomezním Baldíkem,byla jedna velká tragikomedie a výsměch všem, kteří dělají fotbal pro radost, ve svém volném čase a hlavně zadarmo. Jediné pozitivum na tom je, že i vedoucí mužstva domácích Jarda Portík uznal, že takové vítězství ho těšit určitě nemůže. To je asi vše, co bych k tomu chtěl říct..."



Sestavy


TJ Komořany
R. Ondráš [-] - R. Prokop [-] , J. Kristek [-] , D. Petr [-] , T. Šimáček [-] , D. Skřivánek [-] - J. Nohel [-] , M. Hrdlík [-] , M. Potěšil [-] (83. L. Štercl [-] ) , O. Kašlík [-] - Z. Konečný [-] -

TJ Lysovice
L. Plhal [-] - M. Brovják [-] , M. Brovják [-] , D. Novotný [-] - O. Bačovský [-] , P. Procházka [-] (85. M. Bédi [-] ) , P. Neděla [-] , J. Poprik [-] - A. Martínek [-] , L. Foldyna [-] , M. Neděla [-]

ŽK: 41. D. Petr - 35. M. Brovják , 81. D. Novotný . ČK: 72. M. Brovják .
Hráči zápasu: O. Kašlík .
Místo: Komořany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stuchlík Vladislav - BALDÍK František (N), ORÁLEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.