1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

23.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spravedlivá remíza


Branky


0

Původně jsem chtěl jít na zápas FKD B - Pačlavice B, ale nedalo mě to, abych na vlastní oči neviděl utkání dvou mužstev z čela tabulky, které bojují o postup do okresního přeboru. Nakonec dokázalo hostující mužstvo zvládnout zápas lépe než domácí, přestože jim chybělo více hráčů z ideální základní sestavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání patřil domácím

Dvacet minut v úvodu prvního poločasu bych neviděl tak pesimisticky jako domácí trenér Pavel Holub, protože pustiměřští hráči rychle a přesně kombinovali, podnikali rychlé útoky po stranách hřiště a připravovali si velmi slibné příležitosti. V jedenácté minutě unikl po levé straně domácí Tomáš Hůlka a hledal svojí přihrávkou před brankou nabíhajícího Martina Maděru. Radost jim pokazil hostující David Skřivánek, který přihrávku vystihl a srazil na roh. Rohový kop sice obrana hostí odvrátila, ale pouze k Martinu Maděrovi, který se správně rozhodl z jedné vystřelit. Jeho střela se sice příliš nepovedla, ale našla domácího kapitána Marka Rozehnala na hranici ofsajdu a ten poslal svoje mužstvo do vedení. V osmnácté minutě se k míči dostal útočník hostů Zbyněk Konečný a z poměrně velké dálky se rozhodl vystřelit. Jeho střelu nešťastně tečoval domácí Pavel Hanák tak, že skončila v síti za Honzou Kotulánem. Téměř vzápětí unikl přes zraněného Reného Prokopa Tomáš Hůlka podruhé a opět na první tyči hledal Martina Maděru. Ten dokázal obránce Komořan předskočit, ale jeho teč skončila těsně vedle branky Romana Ondráše. Těsně před poločasem se dostal Martin Maděra ještě do jedné šance, ale situaci špatně vyřešil.

Druhou část hry ovládli hosté

Ve druhém poločase hráli lépe hosté, domácí hráči hráli příliš ustrašeně, nechtěli míč a hostujícího brankáře ohrožovali pouze ze standardních situací, nejčastěji z rohových kopů. Hosté hráli sebevědoměji a největší starosti dělal obraně domácích dobře hrající Zbyněk Konečný. Vyložené brankové příležitosti si ani jedno mužstvo nedokázalo vypracovat. Hostující mužstvo dokázalo lépe udržet míč a bylo vidět, že je s nerozhodným výsledkem více spokojeno. V závěru utkání domácí mužstvo zahrozilo ještě z několika standardek, ale na konečné remíze se již nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


FK Pustiměř
Pavel Holub - trenér: „Jsem rád, že jsem se dočkal sebereflexe hráčů, když po utkání hodnotili svoje dnešní vystoupení. Byl to jeden z nejhorších výkonů, které jsme v této sezóně předvedli. Po pravdě jsme si dnes ani nezasloužili vyhrát. Byli jsme stejně neškodní jako soupeř. Jsme sice v tabulce na druhém místě, ale s takovým výkonem nemáme v okresním přeboru co dělat.“

TJ Komořany
Pavel Svoboda - trenér: Dnes musím hráče pochválit za bojovný výkon. Při potížích se sestavou je pro nás dnes získaný bod zlatý.



Sestavy


FK Pustiměř
J. Kotulán [-] - L. Kučírka [-] , P. Hanák [-] - M. Maděra [-] (65. M. Jelínek [-] ) - M. Smejkal [-] , J. Brandýs [-] , T. Hůlka [-] (70. P. Snídal [-] ) , T. Kubíček [-] (44. M. Koudelka [-] ) , R. Zbořil [-] , R. Kavečka [-] (57. O. Klimek [-] ) , M. Rozehnal [-]

TJ Komořany
R. Ondráš [-] - J. Šrámek [-] , R. Prokop [-] (22. T. Zouhar [-] ) , J. Kristek [-] , D. Skřivánek [-] , T. Šimáček [-] , D. Petr [-] - O. Kašlík [-] , J. Nohel [-] , L. Štercl [-] - Z. Konečný [-] -

ŽK: 33. D. Skřivánek .
Hráči zápasu: P. Hanák - J. Kristek .
Místo: Pustiměř. Počet diváků: 112. Rozhodčí: Rek Lubomír - LANDA Karel, POKORNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.