0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

23.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hošticím se proti mužstvům ze spodních pater tabulky nedaří


Branky


0

Po porážce v minulém kole v Pačlavicích, si na domácí mužstvo v Hošticích vyšláply i Habrovany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka z úvodu zápasu rozhodla

Hosté z Habrovan začali zápas v Hošticích lépe. Domácím se hra nedařila a hosté se již v šestnácté minutě Lukášem Pořízkem ujali vedení. Velký rozdíl byl v bojovnosti jednotlivých hráčů. Také na šance byli hosté v prvním poločase lepší. Bohužel pro jejich mužstvo je, ale proměňování brankových příležitostí pro habrovanské hráče velkým problémem. Domácí v této době podržel brankář Jiří Jenáček.

Dramatický druhý poločas

Do druhé půle vstoupili domácí s velkou snahou skóre srovnat. V úvodu druhé části hry si vytvořili několik slibných příležitostí. Asi největší šanci měl Filip Kocourek, ale nedokázal ji proměnit. Po úvodním náporu domácích se hra opět srovnala a hosté opět ohrožovali domácího brankáře Jiřího Jenáčka ponejvíce z rychlých brejků. Při jednom z nich se domácí hrající trenér Vratislav Kocourek domáhal odmávání a zapískání ofsajdu a rozhodčí Jaroslav Kolečkář ho za protesty vyloučil. Téměř vzápětí byl za surovou hru vyloučen habrovanský Jiří Pořízek a obě mužstva dohrávala v deseti. V nervózním závěru již branka nepadla a tak si hosté odvážejí z Hoštic tři body za těsné vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Hoštice-Heroltice
Vratislav Kocourek - hrající trenér: I přes svoji úctu ke stáří si musím postěžovat na rozdílné rozhodování hlavního rozhodčího Jaroslava Kolečkáře, který během dvou minut v jednom případě změnil rozhodnutí našeho pomezního rozhodčího, který sinalizoval roh ve prospěch našeho mužstva a nařídil odkop od branky. Vzápětí však nechal hostujícího hráče postupovat po jasném ofsajdu samotného na naši branku, když jejich pomezní tuto situaci pustil. Proto jsem se rozčilil a za protesty jsem byl vyloučen. Tím vůbec neomlouvám náš špatný výkon a říkám, že Habrovany takovou pomoc vůbec nepotřebovaly, byly lepší a zaslouženě vyhrály.

TJ Habrovany
Miroslav Růžička - trenér: Dnes jsme odehráli solidní utkání, ale opět jsme nedokázali proměnit brankové příležitosti. Výsledkem je těsné vítězství a zbytečné nervy do konce utkání. Dobře zahrála stoperská dvojice a celá obrana, proto jsme zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Hoštice-Heroltice
J. Jenáček [-] - M. Autrata [-] (81. E. Jünger [-] ) , L. Kolkop [-] , V. Petružela [-] - P. Orbán [-] , P. Kozák [-] , F. Kocourek [-] , V. Kocourek [-] , J. Kocourek [-] (46. M. Jünger [-] ) - Z. Šváb [-] , D. Koutníček [-] (46. P. Dvořák [-] )

TJ Habrovany
R. Dvořáček [-] - J. Hejný [-] (50. A. Skřivánek [-] ) , J. Pořízek [-] , J. Souček [-] , R. Novotný [-] , M. Mrázek [-] , M. Pořízek [-] , L. Pořízek [-] , O. Valehrach [-] (68. R. Meitner [-] ) , R. Kopač [-] , Z. Modlitba [-]

ŽK: 50. V. Kocourek . ČK: 50. V. Kocourek - 52. J. Pořízek .
Hráči zápasu: J. Jenáček - R. Novotný .
Místo: Hoštice. Počet diváků: 62. Rozhodčí: Kolečkář Jaroslav - BEDNÁŘ Martin (N), TRNAVSKÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.