2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

23.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychtářov sbírá body


Branky


0

V posledních čtyřech kolech tři vítězství a jedna remíza, to je bilance domácího mužstva v minulých utkáních. Nováček soutěže si vede v jarní části sezóny velmi dobře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první části hry diváci gól neviděli

Zatím co domácím se marodka pomalu vyprazdňuje, trenér hostí Roman Slezák má velké problémy se sestavením mužstva a v patnácté minutě musel dokonce na hřiště naskočit sám. Přesto zanechali hosté v Rychtářově docela dobrý dojem. Již v desáté minutě se dostali do brankové příležitosti, ale nedokázali ji proměnit. Domácí mužstvo si postupně získávalo převahu. Dokázalo si také vytvořit slibné šance, ale dobře chytající Marek Klúč jim branku vstřelit nedovolil.

Úvod druhé půle rozhodl o výsledku

Brzy po zahájení druhého poločasu unikl domácí útočník Jiří Hořava a prostřelil hostujícího brankáře. V šedesáté první minutě se ve středu hřiště uvolnil Martin Petlach a kolmou přihrávkou poslal do šance druhého útočníka domácích, Radka Štelce. Ten po sólu obešel kučerovského brankáře a do prázdné branky zvýšil na dva nula. V závěru utkání byli hosté mírně lepší, ale branku  jim dobře hrající domácí obrana již vstřelit nedovolila.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rychtářov
Martin Dvořák - trenér: Hostující mužstvo mě svým výkonem překvapilo. My jsme góly vstřelili po rychlých protiútocích, v dalších šancích hosty podržel brankář Marek Klúč. Protože nám dnes moc dobře zahrála obrana, zaslouženě jsme zvítězili.

TJ Kučerov
Roman Slezák - trenér: K utkání jsme přijeli bez tří hráčů základní sestavy a navíc se nám velmi rychle zranil i Ondra Peitl. To bylo určitě na naší hře vidět a domácí zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Sokol Rychtářov
P. Klúč [-] - R. Štelc [-] (86. P. Hrad [-] ) , J. Hořava [-] (88. P. Čtvrtníček [-] ) , M. Petlach [-] , R. Kyncl [-] , S. Vévoda [-] , J. Štelc [-] , M. Pospíšil [-] (70. J. Hrad [-] ) , L. Konečný [-] , T. Vojtek [-] , L. Sommer [-]

TJ Kučerov
M. Klúč [-] - O. Peitl [-] (15. R. Slezák [-] ) , J. Zahradníček [-] , V. Neděla [-] (60. M. Přezvinský [-] ) , R. Vymazal [-] , L. Kuba [-] , T. Neděla [-] , J. Šírek [-] , M. Krejčí [-] , J. Pospíšil [-] , T. Bednařík [-]

ŽK: 22. R. Kyncl , 90. T. Vojtek - 5. T. Neděla , 25. M. Krejčí , 70. J. Zahradníček .
Hráči zápasu: T. Vojtek - M. Klúč .
Místo: Rychtářov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Smutník Josef - KUCHTÍČEK Zdeněk (N), VÍT Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.