0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

24.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoké vítězství vedoucího mužstva tabulky.


Branky


4. O. Böhm , 35. V. Zbořil , 69. O. Böhm , 70. R. Pytela
0

Přestože obě mužstva stále trápí velká marodka hráčů základní sestavy, byl v Habrovanech k vidění velmi slušný zápas. Spokojenější byli určitě hosté, kteří jednoznačně zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka hostů ovlivnila průběh zápasu

V domácí brance chyběl Radek Dvořáček, jeho náhradníka Otu Valehracha již ve třetí minutě nachytal šikovným lobem Oldřich Böhm a hosté rychle vedli. Jako téměř ve všech utkáních dobře kombinovali a drželi míč na svých kopačkách. Po dvaceti minutách hry se, ale domácí brankář vyznamenal, když po dlouhém centru Jožky Webera sklepl míč Radek Pytela na Michala Mazala, Ota Valehrach vychytal nejen jeho, ale i dorážku Vítězslava Zbořila. O chvíli později nastřelil Michal Mazal po dalším centru Jožky Webera hlavou břevno. Ve třicáté druhé minutě se již hosté radovali podruhé. Dlouhý centr Pišty Hrubši poslal do domácí sítě Vítězslav Zbořil. Domácí hráči měli několik nepřesných střel z nebezpečných vzdáleností. Nejlépe vypadala křížná střela Tomáše Tůmy v závěru poločasu.

Začátek druhé části hry patřil domácím

V začátku druhého poločasu udělal brankář hostů Mirek Raška několik chyb při rozehrávce a jen díky nepřesným střelám Michala Mrázka a Lukáše Pořízka domácí nesnížili na jednobrankový rozdíl. V padesáté třetí minutě prošel obranou hostí Lukáš Pořízek, ale tentokrát se Mirek Raška vyznamenal a jeho střelu zlikvidoval. Na druhé straně měl velkou příležitost opět Michal Mazal, který po centru střídajícího Jakuba Rašky netrefil odkrytý roh domácí branky. Dvacet minut před koncem utkání hosté o výsledku rozhodli. Nejprve po přihrávce Petra Měřínského prosadil podruhé, dobře hrající, Oldřich Böhm a pak po přihrávce Pišty Hrubši unikl Radek Pytela a po obejití domácího brankáře vstřelil čtvrtý gól hostů. Potom ještě po centru Radka Pytely Pišta Hrubša hlavou jen těsně přestřelil šibenici domácí branky. Domácí hráči měli několik velmi pěkných střel, které jen těsně minuly hostující branku a největší šanci měl asi Michal Mrázek, který po úniku postupoval sám na Mirka Rašku, ale ten si čisté konto nenechal vzít.



Ohlasy k zápasu


TJ Habrovany
Miroslav Růžička - trenér: Rychlý gól, který jsme obdrželi v úvodu utkání ovlivnil další průběh hry. Naše šance na lepší výsledek se mohly zvýšit na začátku druhého poločasu, kdy jsme nedokázali potrestat chyby hostů v rozehrávce. Se čtyřmi dorostenci v sestavě se proti zkušeným hostům těžko hraje.

FK Drnovice B
Vlastimil Polišenský - trenér: Prestože se nám již několik hráčů do sestavy vrátilo, jen těžko dáváme mužstvo dohromady. Proto jsem rád, že se nám výsledkově stále daří. Dnes jsme soupeře předčili hlavně v přesnosti kombinace a v proměňování brankových příležitostí. Proto jsme vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Habrovany
O. Valehrach [-] - T. Tůma [-] (46. A. Skřivánek [-] ) , J. Souček [-] (46. M. Mrázek [-] ) , J. Souček [-] , R. Novotný [-] , L. Knotek [-] (64. T. Formánek [-] ) , M. Pořízek [-] , L. Pořízek [-] , P. Dobeš [-] , R. Kopač [-] , Z. Modlitba [-]

FK Drnovice B
M. Raška [-] - I. Drbal [-] , V. Polišenský [-] , J. Weber [-] , M. Slavíček [-] - M. Mazal [-] , P. Měřínský [-] , Š. Hrubša [-] , R. Pytela [-] - O. Böhm [-] , V. Zbořil [-] (46. J. Raška [-] )

ŽK: 37. M. Pořízek .
Hráči zápasu: J. Souček - O. Böhm .
Místo: Habrovany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Landa Karel - TRNAVSKÝ Pavel (N), OLEJNÍČEK Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.