Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 13:30

25.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Debakl Lysovic


Branky


0

Domácí již v předcházejícím týdnu avizovali, že pro ně nebude lehké po hodové zábavě odehrát mistrovské utkání. Asi ani  největší pesimista nepředpokládal, že by výsledek mohl být takový. Pravdou je, že pačlavské béčko přijelo do Lysovic ve velmi silné sestavě a uštědřilo domácím vysokou porážku.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pětigólová nadílka v prvním poločase

Posílení hosté začali v Lysovicích velmi zhurta. Po dvaceti minutách bylo o výsledku rozhodnuto a do poločasu již vedli pět nula. Domácí mužstvo se na žádný větší odpor nezmohlo a mělo být ještě hůř. 

Stejný obraz hry i ve druhé půli

Hosté si přijeli do Lysovic napravit dojem z minulých utkání a potřebovali nutně bodovat. Ve druhém poločase přidali další góly a nakonec vysoko zvítězili devět nula. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lysovice
Zdeněk Gryc - trenér: V dnešním zápase jsme se museli obejít bez čtyř hráčů základní sestavy včetně gólmana a k tomu se ještě hned v první půli zranil Ondra Bačovský, takže jsme skoro celé utkání odehráli v deseti lidech. Martin Neděla nám chtěl v bráně pomoct, ale bohužel to nevyšlo. Jak se říká, po hodech přichází sr...."

FK Pačlavice-Dětkovice B
Miriam Soldánová - vedoucí mužstva: Vzhledem k postavení v tabulce jsme již potřebovali nutně bodovat a domácí nám to dnes velmi ulehčili.



Sestavy


TJ Lysovice
M. Neděla [-] - P. Neděla [-] , Č. Malcher [-] , L. Šmerda [-] , M. Brovják [-] - P. Neděla [-] , A. Martínek [-] , P. Procházka [-] - L. Jančík [-] , O. Bačovský [-] , L. Foldyna [-]

FK Pačlavice-Dětkovice B
L. Dopita [-] - M. Grepl [-] , M. Špatina [-] (46. M. Pozdíšek [-] ) , M. Navrátil [-] , L. Navrátil [-] (65. M. Bulant [-] ) , Z. Kapounek [-] , D. Vincenec [-] (67. D. Navrátil [-] ) , J. Brablík [-] , K. Kyas [-] , O. Dostalík [-] , J. Kuchtík [-] (58. J. Božák [-] )

Místo: Lysovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Smutník Josef - ORÁLEK Vladimír (N), NOVÁK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.