Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

5.0

Hosté získali víc než doufali


Branky


0

Obě mužstva trápí v poslední době velká marodka, ale určitě lépe na tom byli domácí. Hosté přijeli v jedenácti lidech a obětavým výkonem získali překvapivý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance domácího mužstva

Z důvodu zranění nastoupil v brance hostů jejich asi nejlepší hráč Jan Zahradníček a hned v úvodu zápasu musel čelit pokutovému kopu domácích. Míč si postavil současný nejlepší střelec domácího mužstva velezkušený Štefan Hrubša, ale Honza Zahradníček jeho střelu chytil. Jen o chvíli později se brankář hostů znovu vyznamenal, když vyrazil střelu Jiřího Handla, který na něj postupoval úplně sám. V osmnácté minutě, po ojedinělém protiútoků hostů, chytrou střelou nastřelil Roman Slezák břevno branky Miroslava Rašky. Když se nedařilo překonat hostujícího brankáře domácím útočníkům, pomohl obránce hostů Radek Vít, který si nešťastně srazil centr Jakuba Rašky do vlastní branky. Do konce poločasu se, ale podařilo hostům vyrovnat. Po levé straně hladce pronikl Tomáš Neděla a prostřelil Miroslava Rašku v domácí brance.  

Ve druhé části hry již branka nepadla

Ve druhém poločase si domácí vytvořili drtivou převahu. Když se hned na začátku druhé půle podařilo Pištovi Hrubšovi Honzu Zahradníčka překonat, zaskočil na brankové čáře Roman Zabloudil a míč vykopl. O malou chvíli později vyrazil hostující brankář střelu Jiřího Handla na nohu Radka Pytely, ale i jeho dorážku dokázal Jan Zahradníček vyrazit. Radek Pytela se dostal ještě do další šance po centru Vlastimila Polišenského, ale jeho hlavička letěla nad branku hostujícího mužstva. Z velké převahy si domácí vytvořili ještě jednu dobrou příležitost ke vstřelení vítězné branky. Po kolmé přihrávce Vítězslava Zbořila hledal před brankou Jiří Handl střídajícího Marka Maršála, ale toho hostující brankář opět vychytal. Hosté mohli nakonec i vyhrát, když po centru ze standardní situace hlavičkoval Radek Vít a jeho střelu jen reflexivně vyrazil Mirek Raška. Do otevřené obrany šel po brejku ještě Tomáš Neděla, ale jeho střelu doprostřed brány domácí brankář chytil.



Ohlasy k zápasu


FK Drnovice B
Vlastimil Polišenský - trenér: Dnes jsme opět doplatili na neproměněné brankové příležitosti, včetně pokutového kopu. Z takové velké převahy musíme vstřelit další góly.

TJ Kučerov
Roman Slezák - trenér: Po našich obrovských problémech se sestavou jsme nakonec získali velmi šťastný bod. Dnes bylo naším cílem neudělat ostudu a přestože domácí měli velkou převahu máme ze získaného bodu velkou radost.



Místo: Drnovice. Počet diváků: 42. Rozhodčí: Landa Karel - JELÍNEK Oldřich (N), SLEZÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.