2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola : Moravice obrala Chvalíkovice


Branky


51. M. Kocián , 78. J. Čup - 63. V. Pavelek
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný. Díky nepřesným přihrávkám si žádný tým nevypracoval 100% gólovou šanci. Za zmínku stojí střela s úhlu domácího Čupa, který mohl místo střely vybídnout před prázdnou bránou stojícího Urbana.

Druhý poločas byl o něčem jiném. Domácí hráli nečekaně dobrý zápas. Také se dostali do vedení 1:0, když centrem Keller našel Smolka Jiřího, ten však netrefil balón ideálně, ale ke štěstí domácích se míč dostal až ke Kocianovi, který o tyč uklidil balón do sítě. Hosté vyrovnali z přímého kopu, kdy gólman Soldán netrefil balón a hostující Pavelek uklidil do prázdné branky. O pár minut později po centru z přímého kopu Kellera šli domácí opět do vedení díky hlavičce Čupa.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Moravice
Smolek Jan (kapitán): Kluci dnes podali asi ten nejlepší výkon od začátku soutěže. Vítězství jsme si zasloužili.

TJ Sokol Chvalíkovice
Věntus Radomír (trenér): Přijeli jsme ve 12 lidech, v 5 minutě se nám zranil poslední útočník, kterého jsme měli. Museli jsme nuceně střídat a celý zápas jsme hráli prakticky bez útoku a bez možnosti dalšího střídání. Sužují nás zranění. Vůbec nevím, koho postavíme v příštích zápasech. S fotbalem to mělo pramálo společného. Nějaké šance jsme si vytvořili, hlavně v 1. poločase jsme byli lepší, ale bez gólového vyjádření. Druhý poločas jsme nedodrželi vůbec nic, z toho, co jsme si řekli v kabině o poločase, na úzkém hřišti jsme se probíjeli středem jak berani a výsledkem toho byla první porážka v sezoně. Asi pro všechny nečekaná, ale zasloužená.



Sestavy


TJ Moravice
R. Soldán [-] - J. Keller [-] , M. Porubek [-] , J. Smolek [-] , J. Smolek [-] - J. Pavelek [-] (46. M. Kremser [-] ) , M. Kocián [-] (67. M. Hanák [-] ) , D. Hroško [-] , V. Urban [-] , M. Blokša [-] - J. Čup [-] -

TJ Sokol Chvalíkovice
P. Arendáš [-] - M. Sýkora [-] (80. P. Fischer [-] ) , D. Heinz [-] , M. Belás [-] , A. Hendrych [-] (36. D. Kuzník [-] ) , D. Košťál [-] , P. Žiga [-] , V. Pavelek [-] , T. Kreisel [-] , D. Stoschek [-] , P. Lazecký [-]

Hráči zápasu: J. Smolek , J. Keller , V. Urban - V. Pavelek .
Místo: tráva. Počet diváků: 45. Rozhodčí: RADEK Roman - HANÁK Emil (N), ROZSÍVAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Nejnovější události

M. Lhotský 20:16 17.8.2016 e

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku