3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sosnová si připsala své první výtězství doma


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Domácí tlačili celý první poločas, kdy měli mnoho šancí. Na první gól se čekalo 10. min, kdy domácí hráč Kaštovský Ondřej nakopnul z půlky vysoký míč a brankář hostů si jej sklepnul do brány. Druhý gól padnul ve 30. min, kdy z brejku domácí hráč Moravec Dalibor využil zaváhání dvojice stoperů z Radkova a dokázal míč umístit do brány. Hosté neměli vyložené šance na ohrožení brány. První poločas jsme byly svědky ostrých zákroku za hranici pravidel, kde se měly udělovat karty, ale rozhodčí nerozdal ani jednu. Po zahájení druhého poločasu byli lepší hosté, kteří domácí tlačili a nutili je dělat chyby. Měli mnoho šancí skórovat, ale obránci Sosnové svou práci zvládli na jedničku. Zápas byl už hodně vyhrocený ostrými zákroky i v druhém poločase, ale rozhodčí stále jen domlouval a kartu nevytáhnul, až v 88. minutě při seknutí zezadu. Radkováci se hádali a nesoustředili se na hru. Do konce zápasu chybělo už jen pár minut a na hřišti byla potyčka každou chvíli. Radkov otevřel hru, snažil se tlačit, a toho využil Marek Lazar, který potáhnul míč po lajně a sám překvapil gólmana Radkova střelou k bližší tyči.   


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sosnová
Klement Jaroslav (kapitán): Na hřišti se hrál od první minuty bojovný fotbal. Podařilo se nám i díky zaváhání gólmana skórovat během první půle dvakrát. V druhém poločase se toho příliš nestalo. V závěru zápasu jsme přidali gól na 3:0 a bylo rozhodnuto o prvním vítězství Sosnové doma.

TJ SPS Radkov
Miroslav Týn (trenér): Zápas byl celkem vyrovnaný, nikdo neměl navrch, jen Sosnová skórovala z chyb Radkova, který takové góly dostávají každý zápas. Co se týče rozhodčího – nezvládl uklidnit situaci na hřišti, kdy byly slovní urážky, potyčky, ostrá hra, které byla občas i o nohy.



Sestavy


TJ Sokol Sosnová
M. Venglář [-] - T. Hula [-] , M. Hlušíček [-] , L. Klement [-] (12. D. Říha [-] ) , R. Chabroň [-] , J. Klement [-] , M. Lazar [-] , O. Zifčák [-] , O. Kaštovský [-] , D. Moravec [-] , J. Pokoš [-]

TJ SPS Radkov
M. Rozehnal [-] - D. Fišer [-] , J. Lasák [-] , A. Vymětal [-] , D. Chudík [-] - D. Rykala [-] , J. Kudla [-] (55. M. Týn [-] ) , T. Martínek [-] , M. Bek [-] (50. Z. Hrubý [-] ) - L. Hanuš [-] , R. Chodura [-] -

ŽK: 88. O. Kaštovský .
Hráči zápasu: M. Venglář , O. Zifčák , R. Chabroň - Z. Hrubý .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: PINČEK Milan - STAŇO Robert (N), VYMĚTAL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Nejnovější události

M. Lhotský 20:16 17.8.2016 e

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku