Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice využily domácího prostředí


Branky


0

Než se hosté rozkoukali prohrávali 1:0. Pak si celý poločas zvykali na umělou trávu. Ve druhé půli sice hru vyrovnali, ale domácí si už vítězství s přehledem pohlídali.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice soupeře přehrávaly

Trápení Skřipova nadále pokračuje. Tentokrát byl nad jejich síly nováček z Těškovic. Skřipovu dělala problémy v první půli umělá tráva. Domácí na ní lépe kombinovali. Věděli, kde se správně postavit. To všechno hostům chybělo. Domácí šli do vedení hned v 1. minutě, kdy si po krásné kombinaci mezi Matějem Krayzelem a Patrikem Jedličkou nešťastně srazil míč skluzem do brány hostující stoper - 1:0. Branka byla v zápise připsána Patriku Jedličkovi. V dalším průběhu byly lepší nadále Těškovice. Svou převahu využili v 29. minutě centroval Matěj Krayzel, jeho centr si zpracoval Libor Gelačák, který se otočil a zamířil svou střelu do branky - 2:0. Domácí tak šli do kabin veseleji.

Těškovice dovedly zápas ke třem bodům

Ve druhé půli se hra vyrovnala. V 51. minutě ohrozili hosté nebezpečnou střelou domácího brankáře Romana Lazeckého, který byl u své tyčky včas. V 60. minutě vypálil z trestného kopu míč na bránu domácí Jan Šenk. Jeho jedovatou střelu tečovala hostující zeď do protipohybu brankáře Oldřicha Žáka a míč tak zaplul do sítě - 3:0. Hosté snížili v 63. minutě, když centr Romana Lichovníka, zamířil do sítě Ondřej Hrbáč - 3:1. Hosté jako by ožili, a začali zlobit. Z tlaku však nic nevytěžili. V 81. minutě Vojtěch Vavrečka zamířil svou dalekonosnou střelu i s připěním tyče do brány - 4:1. Zápas se už pak jen dohrával. Domácí mají na kontě další tři body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (Těškovice, trenér): V první půli jsme byli jasně lepším týmem a zaslouženě jsme vstřelili dvě branky. Ve druhé půli nás soupeř sice místy přehrával. Body jsou ale doma, a to je důležité.

TJ Sokol Skřipov
Zbyněk Dluhoš (Skřipov, vedoucí týmu): V první minutě jsme si dali nešťastný vlastní gól a to se odrazilo na průběhu prvního poločasu, ve kterém byli lepší domácí. Navíc nám činila problémy umělá tráva. Domácí věděli jak na ní kombinovat, věděli jak se na ní pohybovat. Ve druhé půli se hra vyrovnala. Domácí si však už výhru vzít nenechali.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , D. Illík [-] , L. Brož [-] - J. Lazar [-] , P. Jedlička [-] (70. D. Sýkora [-] ) , L. Gelačák [-] (86. K. Kubesa [-] ) , J. Šenk [-] , D. Sochorek [-] - V. Vavrečka [-] , M. Krayzel [-] (70. V. Sýkora [-] )

TJ Sokol Skřipov
O. Žák [-] - J. Poltier [-] , R. Lichovník [-] (76. J. Murcek [-] ) , P. Poltier [-] , D. Ulman [-] - L. Jaroš [-] , O. Hrbáč [-] , O. Černý [-] , J. Kubánek [-] (46. R. Lichý [-] ) - J. Lubojacký [-] , D. Binar [-]

Hráči zápasu: P. Jedlička - J. Poltier .
Místo: UT. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Bačkovský Pavel - Bria Jiří, Lazecký Přemysl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.