Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký zápas skončil plichtou


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka v první půli

Zápas začal hodně divoce. Už v 30 sekundě zápasu se domácí po akci po levé straně ujali Sněhotou vedení - 1:0. Hosté odpověděli okamžitě. Po rozehrávce ze středu hřiště prošel obranou jako nůž máslem Bubík, a vyrovnal - 1:1. Divokou pětiminutovku zakončil Šubert, který si vyměnil míč se Srubkem a trefil se na vzdálenější tyč - 1:2. Pak byl zápas vyrovnaný. V 23. minutě zahrával Sněhota přímý kop, který tečovala hostující obrana do protipohybu brankáře Pelce - 2:2. Pak ještě nastřelil tyč domácí branky Srubek. V 43. minutě se dostal odražený míč k Hřivnáčovi, a ten halfvolejem vymetl šibenici domácí branky - 2:3. Do kabin tak odcháezli spokojeněji hosté. 

Domácí srovnali krok

Druhý poločas byl vyrovnaný z obou stran. Chvilku byli lepší domácí, chvilku zase hosté. V 62. minutě měl šťastnou ruku při střídání domácí trenér Rataj. Poslal na hřiště místo Nawratha Reudigera. Ten se mu hned za minutu odvděčil vyrovnávací brankou. Přetažený centr na zadní tyč podběhl komárovský stoper, a Reudiger sám před Pelcem nezaváhal - 3:3. V 85. minutě navíc ten stejný hráč mohl rozhodnout o osudu utkání. Obešel si pět hostujících hráčů, místo přihrávky na lépe stojícího spoluhráče volil střelu, a ta zamířila mimo. V nastavení nebyl uznán pro offside gól Komárova. Poté už rozhodčí zápas ukončil.

 



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (Bolatice B, trenér): Zápas začal divoce. V první minutě jsme vedli 1:0. Soupeř do 5. minuty otočil na 1:2. Hrálo se nahoru dolů. Spousta šancí na obou stranách. My jsme sice srovnali, ale soupeř těsně před odchodem do kabin opět strhl vedení na svou stranu. V druhé půli hrál Komárov na udržení výsledku. My jsme srovnali, a v závěru jsme dokonce mohli rozhodnout ve svůj prospěch.

SK Komárov
Petr Pelc (brankář, Komárov): Čekal jsem, že soupeř bude lepší, ale nebyl. Odehráli jsme kvalitní zápas. Před zápasem bychom bod brali, ale po takovém průběhu, je pro nás remíza ztrátou. Naši hráči podali dobrý výkon, a za to jim děkuji.



Sestavy


FK Bolatice B
P. Duda [-] - P. Boček [-] , P. Nawrath [-] (61. K. Reudiger [-] ) , R. Ceplý [-] (29. D. Macura [-] ) , V. Duda [-] - R. Plaček [-] (78. J. Bortlík [-] ) , P. Tomšů [-] , T. Rataj [-] , J. Krettek [-] - P. Pašek [-] (67. J. Homola [-] ) , T. Sněhota [-]

SK Komárov
P. Pelc [-] - J. Lindovský [-] (78. M. Říčný [-] ) , J. Srubek [-] , O. Surový [-] - J. Novák [-] , P. Lyko [-] , T. Bubík [-] , M. Hřivnáč [-] , L. Kerlin [-] - M. Šubert [-] (66. M. Zapletal [-] ) , J. Erban [-]

ŽK: 10. P. Tomšů , 44. T. Rataj , 88. D. Macura , 90. V. Duda - 24. L. Kerlin , 37. M. Šubert , 66. T. Bubík .
Hráči zápasu: T. Sněhota - M. Hřivnáč , O. Surový .
Místo: tráva B. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.