1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závada strhla vítězství na svou stranu až v samém závěru


Branky


0

Nováček ze Závady po zaváhání v Komárově získal tři body ze hřiště Bolatic. Bolatice nadále zůstávají přikované ke dnu tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrál se vyrovnaný fotbal

V prvním poločase se odehrávala taktická bitva. Nikdo ze soupeřů nechtěl udělat žádnou chybu. Proto se také hra odehrávala převážně mezi šestnáctkami obou týmů. Hosté se prosadili z první vážnější šance. V 35. minutě vyslal do Daniel Gryz pasem do brejku Daniela Štefka, který potvrdil pověst kanonýra - 0:1.  Do konce poločasu se už skóre zápasu nezměnilo a hosté šli do kabin s hubeným náskokem. 

Bolatice srovnali, ale Závada vzápětí odpověděla dvěma góly

Ve druhém poločase začala domácí družina více běhat a dokázala hosty přitlačit. Vypracovala si několik šancí, které dokázal lapit hostující strážce svatyně Petr Krajíček. Zaslouženého vyrovnání se domácí dočkali v 78. minutě. To se ve skrumáži v pokutovém území nejlépe zorientoval Petr Tomšů a míč nekompromisně napálil do sítě - 1:1. Domácí pak mohli strhnout vedení na svou stranu. Karl Reudiger při samostatné akci obešel i brankáře, ale svou střelu napálil jen do tyče. Platilo tedy otřepané nedáš dostaneš. Nedorozumění mezi domácím brankářem a obráncem využil Martin Janík, ke vstřelení rozdílové branky - 1:2. V 86. minutě pojistil výhru domácích kanonýr Štefek. Ten nejdříve vyslal do samotného brejku Janíka, který mu vrátil přihrávku jak na zlatém podnosu a pro Štefka už nebyl problém míč umístit do sítě - 1:3. Nováček ze Závady si tak přispal do tabulky další tři body a aspoň do nedělního podvečeru se uvelebil v čele tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (Bolatice B, trenér): Vyrovnané střetnutí, kterému by slušela remíza. My dokonce v druhé půli byli lepší. Podařilo se nám srovnat. Pak bohužel Reudiger ve vyložené šanci trefil jen tyčku. Hosté pak následně dali dva góly a zvítězili.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (Závada, vedoucí týmu): V prvním poločasu se hrála vyrovnaná a taktická bitva. Nikdo nechtěl udělat chybu. My jsme ke konci poločasu otevřeli skóre. Ve druhé půli se tempo hry zvedlo. Bolatice začali více běhat. Srovnali skóre zápasu. My jsme však dáli záhy dva góly s trhli výhru na svou stranu.



Sestavy


FK Bolatice B
P. Duda [-] - P. Boček [-] , V. Baránek [-] (70. P. Tomšů [-] ) , D. Sněhota [-] , V. Duda [-] - O. Langer [-] , J. Vehovský [-] (14. J. Krettek [-] ) , P. Sněhota [-] (46. T. Rataj [-] ) , P. Nawrath [-] (46. F. Kocián [-] ) - P. Langer [-] (72. K. Reudiger [-] ) , T. Sněhota [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - J. Sniehotta [-] , M. Krupa [-] , L. Staňo [-] , M. Balon [-] (83. Z. Staněk [-] ) - A. Dihel [-] , J. Lébl [-] (73. D. Vitásek [-] ) , V. Chříbek [-] , D. Gryz [-] - M. Janík [-] (87. A. Fojtík [-] ) , D. Štefek [-] (89. D. Tomaka [-] )

ŽK: 81. D. Štefek .
Místo: tráva B. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Komárek Milan - Šula Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.