Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 14:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku vyhrály Služovice


Branky


0

Brankovou přestřelku zvládly lépe hosté ze Služovic a jsou na třetím místě. Domácí nadále zůstávají poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Služovice otočily skóre

V prvním poločasu se hrál fotbal nahoru dolů. Domácí zahodili v první dvacetiminutovce dvě vyložené šance. Za hosty spálil šanci Martin Kremser, který mířil vedle. Ve své druhé šanci Martin Kremser mířil pouze do brankáře Pavla Dudy. V 24. minutě byl ve vápně faulován agilní Martin Kremser. K penaltě se postavil Petr Kriebel. Svou střelu napálil do týče, od které se balón odrazil do druhé tyče a ven z branky. V 29. minutě zahodil šanci hostující David Vitásek. Z následného protiútoku vstřelili domácí Tomášem Sněhotou vedoucí branku - 1:0. Hosté však stačili do konce poločasu obrátit skóre. V 39. minutě našel Miroslaw Wójcicki svou přihrávkou Vladana Cimingu, který asi z 10 metrů vše prostřelil - 1:1. Těsně před odchodem do kabin přihrál Martin Kremser před bránu Davidu Vitáskovi, a ten se ze 2 metrů nemýlil. 

 

Domácí sice přidali na tempu, ale branky střílely převážně Služovice

Ve druhé půli domácí přidali. Vypracovali si tlak. Lepší zakončení však měly Služovice. V 59. minutě ještě zahodil svou šanci Vladan Ciminga. O minutu později vyslal Vladan Ciminga nádhernou přihrávkou do samostatného nájezdu Miroslawa Wójcického, který se nemýlil - 1:3. V 70. minutě byl faulován v hostujícím pokutovém území Ondřej Langer a penaltu bezpečně proměnil kapitán Sněhota - 2:3. Hosté však zpražili domácí euforii hned vzápětí, když Martin Kremser využil zaváhání domácí obrany - 2:4. V 84. minutě dostal Michal Nowický za obranu míč a dloubákem přeloboval brankáře Dudu - 2:5. V 89. minutě za domácí snižoval po centru z pravé strany nohou střídající dorostenec Daniel Sikora - 3:5. V nastavení ještě nastřelil hostující Petr Weczerek domácího brankáře. Služovice tak odjížději z Bolatic se třemi body. Bolatice ale na hřišti zanechaly velmi sympatický dojem.

 



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (Bolatice B, trenér): V první dvacetiminutovce jsme zahodili dvě šance. Soupeř nedal penaltu. Pak jsme se ujali vedení, ale to se nám nepodařilo udržet do konce poločasu. Ve druhé půli místo toho, abychom dávali góly, tak je dával soupeř.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (Služovice, vedoucí mužstva): V první půli se hrál fotbal nahoru dolů. My jsme spálili hodně šancí. Ve druhé půli domácí přidali. My jsme však byli efektivní ve využívání šancí.



Sestavy


FK Bolatice B
P. Duda [-] - R. Ceplý [-] (46. D. Macura [-] ) , K. Rataj [-] (70. J. Krettek [-] ) , P. Sněhota [-] , O. Langer [-] - T. Rataj [-] , J. Vehovský [-] , P. Pašek [-] (46. R. Plaček [-] ) , P. Tomšů [-] (61. D. Sikora [-] ) - T. Sněhota [-] , V. Hrubý [-] (46. M. Florián [-] )

TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - M. Polhoš [-] , A. Ciminga [-] , P. Kriebel [-] , J. Knura [-] - M. Kostřiba [-] (85. V. Kremser [-] ) , P. Ferenc [-] (55. M. Nowický [-] ) , M. Kremser [-] , M. Wójcicki [-] - V. Ciminga [-] , D. Vitásek [-] (77. P. Weczerek [-] )

ŽK: 26. P. Pašek , 43. P. Sněhota - 13. J. Knura , 69. A. Ciminga , 84. P. Weczerek .
Hráči zápasu: J. Vehovský - V. Ciminga .
Místo: tráva B. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Čech Zdeněk - Bortlík Jiří, Goga Vladan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.