1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobroslavice letos doma poprvé padly


Branky


0

Dobroslavice poprvé prohrály doma. Nad jejich síly byl Komárov, který odolal jejich náporu ve druhém poločase. Domácí dokonce zahodili pokutový kop.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komárov dominoval

Zpočátku byly lepší Dobroslavice, neboť Komárov nastoupil ve slepené sestavě, velmi ustrašeně. Od 10. minuty se hra začala vyrovnávat, a postupem času začínal Komárov získávat převahu. Své šance však zahodil, když dvakrát Josef Kubesa mířil těsně mimo branku. V 28. minutě využil přízemní centr Josefa Kubesy Jan Tůma, který z náběhu přímo zavěsil - 0:1. O dvě minuty později byl faulovaný před vápnem kapitán Pavel Lyko. Nařízený volný přímý kop zatočil přímo do domácí brány Matěj Říčný - 0:2. Potom ještě přestřelil domácí branku Michal Hřivnáč. Do kabin šel Komárov zaslouženě s dvoubrankovým vedením. 

 

Dobroslavice tlačily. Snahu o vyrovnání jim zmařila zahozená penalta. Komárov pak pojisti výhru

Ve druhé půli byla lepší domácí družina. Ta hosty zatlačila před jejich šestnáctku. Řadu nebezpečných situací vyřešil brankář hostů Petr Pelc. Kontaktní branka visela ve vzduchu. V 55. minutě zahrávali domácí trestný kop, který brankář Pelc vyškrábl na tyčku. Hostující obrana nedokázala míč uklidit do bezpečí a centrovaný míč Dalibor Vujtík u zadní tyče zavěsil do sítě - 1:2. Domácí nadále tlačili. Jejich dalekonosnou střelu zlikvidoval brankář Pelc. Tlak vygradoval tři minuty před koncem, kdy byl v hostujícím pokutovém území faulován domácí hráč. Míč si na značku pokutového kopu postavil Jakub Klekner. Jeho ránu k tyči vyrazil na roh tygřím skokem hostující brankář Petr Pelc. Z rohu domácí branku hostů neohrozili. Z následného protiútoku neudržel dalekonosnou střelu Michala Hřivnáče domácí brankář Jan Osmančík jen před sebe, a míč zametl do sítě střídající Jakub Erban - 1:3. Komárov tak napravil zaváhání z předcházejícího zápasu s Budišovicemi. Dobroslavice letos poprvé doma padly.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (Dobroslavice, trenér): V první půli byli lepší hosté. Ve druhé zase my. Byl to remízový zápas. Bohužel za stavu 1:2 jsme neproměnili penaltu a soupeř z následného protiútoku vstřelil rozhodující branku.

SK Komárov
Lukáš Kupčík (Komárov, trenér): Do zápasu jsme vstupovali s obavami, protože jsme nastoupili v improvizované sestavě. Hráči totiž měli své povinnosti. Utkání jsme nezačali dobře. Prvních deset minut jsme hráli ustrašeně. Od 10 minuty jsme převzali taktovku hry a zaslouženě jsme vsítili dvě branky. V kabině jsme si řekli, že budeme v podobném výkonu pokračovat. Bohužel se to nepodařilo a domácí nás zatlačili. Tlak vygradoval brankou, kdy náš brankář perfektně vyrazil trestný kop, ale obrana nepokryla jejich hráče, který přihrávkou připravil gól pro svého spoluhráče. Ani branka nás neprobudila a vše vyvrcholilo penaltou. V této chvíli nás podržel brankář, který střelu k tyči vyrazil. A usmálo se na nás i štěstí a pořekadlo nedáš dostaneš jsme zúročili třetím gólem. Ti co nastoupili si zaslouží velké uznání.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
J. Osmančík [-] - J. Pavlica [-] , P. Lukáš [-] , P. Jindra [-] , T. Krejčí [-] - D. Vujtík [-] , M. Vujtík [-] , T. Pučan [-] , D. Rathouský [-] - M. Hrubý [-] (60. M. Vajda [-] ) , J. Klekner [-]

SK Komárov
P. Pelc [-] - L. Kerlin [-] , O. Surový [-] , J. Kubesa [-] , J. Tůma [-] (80. J. Erban [-] ) - M. Zapletal [-] , M. Říčný [-] , J. Novák [-] , P. Lyko [-] - M. Hřivnáč [-] , P. Kuchař [-]

Hráči zápasu: D. Vujtík - M. Zapletal , P. Pelc , J. Kubesa .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Komárek Milan - Dundr Patrik, Běláček Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.