5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hněvošice stále bez ztráty bodu


Branky


19. R. Gargoš , 62. R. Gargoš , 73. P. Cojg , 75. J. Novák , 78. P. Ševior
0

Hněvošice po šesté v řadě dokázaly vyhrát. Tentokrát jejich výkon odnesl Oldřišov, který však i přes vysokou prohru zanechal sympatický dojem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hněvošice vstřelily jednu branku

Prvních deset minut patřilo Hněvošicím. Pak převzali iniciativu hosté z Oldřišova. Domácí hrozili hlavně z brejků. Jeden z nich využil v 19. minutě Roman Gargoš, který zužitkoval dlouhý pas za obranu Pawla Cojga - 1:0. O minutu později vyrazil střelu Pawla Cojga hostující strážce svatyně Pavel Fusek. Hosté zahrozili v 27. minutě. Po přihrávce Radka Kalo rozezvučel břevno domácí branky Michal Paveska. Domácí zahrozili ještě v 38. minutě, když střelu Romana Gargoše vyrazil brankář Pavel Fusek před sebe a svou dorážku naměroval Patrik Stříbný mimo tyče.

 

Hněvošice vstřelily další čtyři branky

Ve druhé půli nastřílely Hněvošice další čtyři góly. Jejich hru oživil střídající Pavel Ševior. Hosté hrozili pouze střelami ze střední vzdálenosti, které pochytal brankář Lukáš Hartmann. Za hosty byli neúspěšní Richard Wagner, Pavel Pardy, Michal Paveska a Adam Latton. V 62. minutě zahrával přímý kop René Buchta. Jeho střelu vyrazil na roh brankář Pavel Fusek. Následný roh zahrával Patrik Stříbný. Jeho centr našel na zadní tyči Marka Stříbného, který hlavou našel Romana Gargoše, jenž rovněž hlavou rozvlnil síť - 2:0. V 73. minutě našel Pavel Ševior Pawla Cojga. Jeho střelu brankář Pavel Fusek nohou stačil vyrazit zpátky na hlavu Pawla Cojga, který míč umístil do branky - 3:0. V 75. minutě z pravé strany odcentroval Roman Gargoš, a Josef Novák napálil míč z 6 metrů do sítě - 4:0. O tři minuty později si narazil Pavel Ševior s Romanem Gargošem a prvně jmenovaný vstřelil poslední gól domácích - 5:0. Utkání se pak už dohrávalo a Hněvošice jsou nadále bez ztráty kytičky v čele tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér, Hněvošice): V první půli patřilo asi deset minut nám. Pak byl lepší Oldřišov. My jsme hrozili jen z brejků. Jeden se nám však podařilo využít. Druhá půle už patřila nám. Pomohl nám hodně střídající Pavel Ševior, který hru oživil.

SK Moravan Oldřišov B
Daniel Hartoš (Oldřišov B, trenér): Výsledek neodpovídá hře. Soupeř vyhrál sice zaslouženě, ale lepší jen o jeden až dva góly.



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - M. Hanzlík [-] , M. Stříbný [-] (80. M. Kotzián [-] ) , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] (76. J. Harazim [-] ) - Z. Vrána [-] (59. P. Ševior [-] ) , M. Číp [-] , P. Cojg [-] , P. Stříbrný [-] (76. P. Ciminga [-] ) - J. Novák [-] (80. M. Müller [-] ) , R. Gargoš [-]

SK Moravan Oldřišov B
P. Fusek [-] - J. Vavrečka [-] , J. Glabasňa [-] , R. Wagner [-] , T. Hřivnáč [-] - J. Gletník [-] , I. Hofer [-] (77. M. Hřivnáč [-] ) , M. Paveska [-] , A. Latton [-] - R. Kalo [-] (70. D. Grancer [-] ) , V. Bechný [-] (56. P. Novák [-] )

ŽK: 53. R. Gargoš - 47. A. Latton .
Hráči zápasu: M. Hanzlík , P. Ševior , P. Cojg - R. Wagner .
Místo: tráva, tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pinček Milan - Kotzián David, Samek Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.