Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť dostala nakládačku


Branky


0

Oldřišov přejel bez problémů Píšť 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřišov vletěl na soupeře

Oldřišovské béčko vletělo jako hladový vlk. Už ve 2. minutě po rychlé kombinaci s Kalem otevřel skóre muž zápasu Pardy - 0:1. V 20. minutě nahrál Gletník pod sebe a Glabasňa se z 10 metrů nemýlil - 0:2. V 27. minutě utekl Vavrečka po křídle a jeho centr zametl do sítě nohou Pardy - 0:3. O minutu později našel Pardy Gletníka a ten zvyšoval už na hrozivých 0:4. Teprve teď se dostali ke slovu i domácí, když střelou zpoza šestnáctky snížoval Boček - 1:4. Do poločasu se už nic nezměnilo. 

Pardy dovršil hattrick

Ve druhé půli se soupeř vedením uspokojil, přesto ještě dokázal vsítit dvě branky. V 15. minutě nahrál Latton kalovi, který obešel i domácího brankáře a zavěsil do prázdné branky - 1:5. Za stavu 1:5 neproměnil penaltu domácí Petr. Skóre zápasu uzavřel v 71. minutě po přihrávce Hřivnáče hrdina dne Pardy - 1:6. Oldřišov tak zcela rozstřílel Píšť a připsal si do tabulky tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť B
Daniel Šebestík (Píšť, vedoucí): Dostali jsme rychlé góly. Nebyli jsme pak schopni nic vymyslet a trápili se. Ve druhé půli se soupeř uspokojil a šance byly na obou stranách. Hosté přidali ještě dvě branky.

SK Moravan Oldřišov B
Daniel Hartoš (Oldřišov B, trenér): Velmi povedený zápas a zasloužená výhra našeho týmu.



Sestavy


TJ Slavia Píšť B
P. Ballarin [-] - T. Janeček [-] , P. Dudek [-] , L. Zlotý [-] , L. Pamula [-] - J. Tyleček [-] , M. Kupec [-] , P. Petr [-] , V. Stopnický [-] - J. Koláček [-] , M. Lasák [-] (26. A. Boček [-] )

SK Moravan Oldřišov B
R. Rychlý [-] - J. Vavrečka [-] (69. M. Hřivnáč [-] ) , J. Glabasňa [-] (22. A. Latton [-] ) , R. Wagner [-] , M. Hluchník [-] - O. Fabián [-] , J. Gletník [-] , I. Hofer [-] (77. T. Glabasňa [-] ) , P. Novák [-] - R. Kalo [-] (62. D. Grancer [-] ) , M. Paveska [-] (80. L. Kremser [-] )

ŽK: 17. M. Hluchník , 37. I. Hofer , 79. J. Gletník .
Hráči zápasu: M. Kupec .
Místo: tráva. Počet diváků: 15. Rozhodčí: Kotásek Petr - Fojtík Miroslav, Hartoš Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.