Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice rozhodly o výhře v první půli


Branky


0

Bolatice se v prvním poločase dostaly do tříbrankového trháku. Ve druhé půli domácí, i když hráli o deseti, dokázali snížit až na rozdíl jediné branky. Víc už nestihli a navíc hosté svou výhru pojistili gólem v 87. minutě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřišov zaspal první poločas

V první části byla jasně lepší hostující družina z Bolatic. Na samém začátku napálil Vlastimil Duda míč z přímého kopu do břevna domácí branky. Do vedení šli hosté v 6. minutě, když přihrávku Ondřeje Langera zužitkoval David Sněhota - 0:1. V 27. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí kapitán Radek Kalo. Přesilovku hosté využili v závěru poločasu. V 39. minutě uvolnil Ondřej Langer Tomáše Rataje a ten byl neomylný - 0:2. O čtyři minuty později opět Langer našel Jana Šulu a ten zvyšoval už na tříbrankový rozdíl - 0:3. Své šance ještě spálili Tomáš Rataj a Filip Kotzián.

 

Oldřišov snížil, ale Bolatice vsítily rozhodující gól

Ve druhé půli se hra diametrálně změnila. Lepším týmem byli domácí, kteří byli daleko rychlejší. Hosté příliš spoléhali na fakt, že mají v poli o jednoho hráče víc a nechali domácí hrát. Ti toho využili a v 71. minutě dostal Ondřej Fabian míč za obranu a byl neomylný - 1:3. V 83. minutě navíc Fabián vysunul Vojtěcha Bechného, který snižoval už narozdíl jediné branky - 2:3. V 87. minutě využil nedorozumění v domácí obrany Jan Šula a vnesl do řad hostů klid - 2:4. Zápas se už pak dohrával a hosté si připsali do tabulky tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Daniel Hartoš (Oldřišov B, trenér): V první půli byli hosté lepší. My jsme se zlepšili až ve druhé půli, kdy jsme hráli v oslabení. Snížili jsme, ale pak nám došli síly a dostali rozhodující branku.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (Bolatice B, trenér): V první půli jsme dominovali. Ve druhé nás domácí přitlačili i v desíti a snížili. Pak udělali zbytečnou chybu a my vsítili rozhodující gól.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
R. Rychlý [-] - I. Hofer [-] , P. Novák [-] , O. Fabián [-] - R. Wagner [-] , M. Hluchník [-] (90. P. Fusek [-] ) , J. Vavrečka [-] , A. Latton [-] (76. D. Hartoš [-] ) , R. Kalo [-] - M. Paveska [-] (71. D. Grancer [-] ) , J. Gletník [-] (46. V. Bechný [-] )

FK Bolatice B
M. Wrána [-] - V. Duda [-] , O. Langer [-] (71. J. Bortlík [-] ) , F. Kocián [-] , D. Sněhota [-] - R. Ceplý [-] , J. Šula [-] , T. Rataj [-] , D. Macura [-] - R. Hartoš [-] (62. P. Tomšů [-] ) , K. Rataj [-] (46. R. Plaček [-] )

ŽK: 27. R. Kalo , 81. O. Fabián - 50. R. Plaček . ČK: 27. R. Kalo .
Hráči zápasu: R. Rychlý - J. Šula , O. Langer .
Místo: tráva, tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Žurek Jiří - Hartoš Daniel, Šula Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.