Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice přejely Suché Lazce


Branky


9. R. Cihlář , 11. R. Cihlář , 58. R. Cihlář , 65. O. Haas , 72. M. Drápal , 90. A. Balek - 20. R. Švec , 23. O. Vlha
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvoubrankovém vedení přišlo uspokojení

Litultovice nadále pokračují ve výborných výkonech. Tentokrát to odnesl nováček ze Suchých Lazců. Na svého soupeře Litultovice vlítly jako tornádo a během jedenácti minut získaly dvoubrankové vedení. Skóre otevřel v 9. minutě Cihlář - 1:0. Dvoubrankový rozdíl ve skóre zařídil o dvě minuty později po přihrávce Drápala opět Cihlář - 2:0. Domácí, jako by tento vývoj zápasu uspokojil, a nabídl soupeři šanci vrátit se zpátky do hry. V 20. minutě se pískala ruka Minarčíka v pokutovém území, a hostující kapitán Švec penaltu chladnokrevně proměnil - 2:1. O tři minuty skóre srovnal krok s Litultovicemi po centru Diehela Vlha - 2:2. Do konce poločasu pak byly Suché Lazce lepším týmem.

Účet Litultovic se zastavil na půltuctu

Ve druhé půli, po bouři v kabině, Litultovice čtyřmi góly rozhodly o osudu střetnutí. V 58. minutě zkompletoval svůj hattrick Cihlář - 3:2. V 65. minutě využil přímý kop domácí kapitán Ondřej Haas - 4:2. Hosté se po této brance sesypali a na hřišti dominovaly Litultovice. V 71. minutě dal branku Martin Drápal - 5:2. Účet zápasu pak uzavřel dvě minuty před koncem Balek 6:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér Litultovice): V první půli jsme na soupeře opět vlítli a dali dvě branky z vytrvalého tlaku, bohužel to nás poškodilo, neboť jako bychom soupeře v ten moment podcenili a přestali jsme hrát. Do konce poločasu pak byl soupeř lepší a zaslouženě, a pro nás po hříchu, vyrovnal. V šatně jsme si o poločase řekli, co bylo a je špatně, hráči začali plnit pokyny a od naší třetí branky již byl na hřišti jen jeden tým. Klobouk dolů všem na hřišti, ale smekám i před diváky, kteří konečně náš výkon i pěkné gólové momenty oceňovali nikoliv nepatrným a ojedinělým potleskem.

TJ Suché Lazce
Martin Procházka (trenér Suché Lazce): Dneska jsme si mohli naplno vyzkoušet hru v okresním přeboru. Litultovice nás přehrály v důrazu a v jednoduchosti . Jejich vítězství je proto naprosto zasloužené.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - O. Doležel [-] , L. Haas [-] (85. K. Raida [-] ) , O. Minarčík [-] , M. Bělaška [-] - M. Borč [-] (82. J. Raschka [-] ) , M. Procházka [-] , O. Haas [-] (78. M. Šeuer [-] ) , M. Korbel [-] - M. Drápal [-] (72. V. Drápal [-] ) , R. Cihlář [-]

TJ Suché Lazce
J. Pražák [-] - M. Havelka [-] (75. R. Novák [-] ) , F. Balda [-] , L. Lenc [-] , D. Diehel [-] - V. Kožušník [-] , O. Vlha [-] , D. Laub [-] (46. R. Groda [-] ) , J. Laub [-] - R. Švec [-] (75. D. Kostka [-] ) , M. Stárek [-] (35. M. Adamčík [-] )

ŽK: 18. O. Haas , 55. M. Korbel - 38. D. Diehel .
Hráči zápasu: R. Cihlář .
Místo: tráva. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.