7:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina si s chutí zastřílela


Branky


4. J. Pagáč , 13. V. Čech (p.) , 19. T. Pientka , 37. P. Boček , 48. V. Kocian , 54. T. Pientka , 90. P. Koval
0

Do Vřesiny přijel poslední tým z Chlebičova, jenž ve Vřesině působil v roli obětního beránka. Vřesina nastřílela sedm branek a jen díky brankáři Václavu Sýkorovi si Chlebičov neodvezl dvoucifernou nadílku.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v síti Chlebičova

V utkání jasně dominovala Vřesina. Chlebičov zaostal za domácí družinou ve všech směrech. Vyznamenal se hostující brankář Václav Sýkora, který ještě dokázal zlikvidovat spoustu šancí a uchránit svůj tým ještě od větší nadílky. Účet zápasu otevřel už 4. minutě Jan Pagáč, který nezištně využil nahrávku Filipa Rončky za obranu - 1:0. V 13. minutě zahrával Tomáš Pientka roh, a hostující obránce si pomohl faulem ve svém pokutovém území. Vítězslav Čech tak zvyšoval z penalty už na dvoubrankový rozdíl - 2:0.  V 19. minutě dostal Tomáš Pientka krásnou přihrávku od Filipa Rončky a umístěnou střelou potřetí rozvlnil síť - 3:0.  V 37. minutě vyslal Martin Boháč za obranu Petra Bočka a ten zkušeně překonal brankáře - 4:0. Navíc ještě domácí zahodili spoustu šancí. Největší asi Petr Boček, který z metru napálil míč pouze do břevna.

Brankostroj se zastavil na cifře sedm

Ve druhé půli se obraz hry vůbec nezměnil, a hosté mohli být rádi, že neodjeli s dvouciferným přídělem. V 48. minutě, po centru Martina Boháče, umístl míč do branky na zadní tyčce hlavou Vojtěch Kocián - 5:0. O šest minut později utekl Petr Boček po křídle, a jeho centr tečoval do branky špičkou kopačky Tomáš Pientka - 6:0. Domácí pak zahodili další šance. Samostatný nájezd Kamila Hofrichtera zlikvidoval brankář Václav Sýkora. Robin Koval rozezvučel břevno hostující branky. Skóre uzavřel v poslední minutě krásnou střelou k tyči Petr Koval - 7:0. Chlebičov tak zůstává nadále v tabulce na posledním místě, aniž by získal žádný bod. Vřesina se posunula na 6. místo.   

 

Foto zdroj: https://www.facebook.com/ondys.photo



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Miloš Chvěja (Vřesina, vedoucí týmu): Zasloužené vítězství. Soupeř byl velmi slabý. My jsme mohli vyhrát i dvouciferným výsledkem, ale spoustu šancí jsme zahodili.

SK Viktorie Chlebičov B
Karel Elek (Chlebičov B, asistent trenéra): Neměli jsme na domácí tým. Naprosto nás roznesl na kopytech. Zaostali jsme ve všech herních činnostech.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - V. Čech [-] , O. Kocián [-] , J. Pagáč [-] (46. K. Hofrichter [-] ) , M. Gajda [-] (46. R. Koval [-] ) - P. Strakoš [-] , M. Boháč [-] , V. Kocian [-] , F. Rončka [-] (62. P. Koval [-] ) - T. Pientka [-] (62. B. Antonín [-] ) , P. Boček [-] (84. M. Škroch [-] )

SK Viktorie Chlebičov B
V. Sýkora [-] - D. Kurka [-] , T. Starý [-] , D. Hollesch [-] - M. Konig [-] , M. Tihelka [-] , J. Hollesch [-] , V. Hubálek [-] (67. K. Michalík [-] ) , M. Elek [-] - L. Baďura [-] , M. Šupík [-] (67. J. Vilášek [-] )

ŽK: 60. K. Hofrichter - 70. K. Michalík , 89. J. Hollesch .
Hráči zápasu: T. Pientka - V. Sýkora .
Místo: tráva. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.