Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suché Lazce pokračují v suverénních výkonech


Branky


8. J. Frank , 76. L. Mařádek - 19. D. Kostka , 27. R. Švec (p.) , 54. O. Vlha , 60. S. Stuchlík , 78. V. Šlesinger , 90. M. Stárek
0

Suché Lazce opět vyhrály vysokým rozdílem. Tentokrát porazily Slavii Opavu, která nadále zůstává ve spodní části tabulky. Suché Lazce se aspoň do neděle dotáhly na vedoucí Litultovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia v první půli vzdorovala

V 6. minutě zahodili Suché Lazce velkou šanci, když po centru Rostislava Švece z boku, střílel David Kostka do brankáře Bohumíra Lorenze. Z následného protiútoku po akci Ivo Kratochvíla s Jakubem Vaňkem otevřel účet zápasu Jan Frank - 1:0. V 19. minutě se vydal Michal Havelka přes tři hráče do domácího vápna, přihrávkou pod sebe našel Davida Kostku, který se už tentokrát nemýlil - 1:1. V 26. minutě byl faulován v pokutovém území hostující Lukáš Lenc a kapitán Rostislav Švec prokázal pevné nervy a strhl vedení na stranu hostů - 1:2. Do konce první půle se hrál pěkný fotbal, kdy hosté dobývali branku domácích a domácí naopak hrozili z rychlých brejků. 

Suché Lazce dominovaly

Ve druhé půli už byli hosté ze Suchých Lazců jasně lepší. Mohli domácím klidně nastřílet i deset branek. V 54. minutě vyslal střídající Vojtěch Šlesinger kolmicí do úniku Ondřeje Vlhu, který i s pomocí tyče rozvlnil síť - 1:3. V 60. minutě zahrával volný přímý kop Stanislav Stuchlík, který střelou ala Roberto Carlos, která ještě asi dva metry před bránou nepříjemně skočila,  překvapil domácího strážce svatyně Bohumíra Lorenze - 1:4. Jiskřičku naděje pro domácí vykřesal v 76. minutě po akci Petra Kavana kanonýr Lukáš Mařádek -2:4. Naděje domácích vydžela pouhé dvě minuty. To dostal Ondřej Vlha míč za obranu. Přihrávkou našel Davida Kostku, jehož centr přistál na hlavě Vojtěcha Šlesingera a ten trkl míč do sítě - 2:5. V následném průběhu šel dvakrát sám na domácího brankáře Ondřej Vlha, který pokaždé volil špatné zakončení. V poslední minutě se prosadil po centru Ondřeje Vlhy Miroslav Stárek, který dal výsledku konečnou podobu - 2:6. Suché Lazce si tak připsaly do tabulky další tři body. Slavii se nadále nedaří a bude muset zabrat.



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Jakub Vaněk (Slavia Opava, záložník): Soupeř vyhrál zaslouženě. Ukázala se celková kvalita soupeře, který byl lepší na míči a techničtější. My budeme muset body chytat jinde.

TJ Suché Lazce
Martin Procházka (trenér Suché Lazce): Chtěli jsme hrát aktivně, týmově a kombinačně. Dařilo se nám vytvářet si šance. Vzali jsme si ponaučení z Litultovic a přizpůsobili jsme taktiku hře na velkém hřišti. Za ten výkon si celý mančaft výhru zasloužil.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - R. Jedlička [-] , P. Kavan [-] , D. Kowalski [-] , T. Matějek [-] - J. Herrmann [-] (65. O. Pokorný [-] ) , I. Kratochvíl [-] , V. Henčl [-] (35. M. Vaněk [-] ) , J. Vaněk [-] - J. Frank [-] (78. R. Vícha [-] ) , L. Mařádek [-]

TJ Suché Lazce
R. Matrosz [-] - F. Balda [-] (76. M. Stárek [-] ) , D. Laub [-] , J. Laub [-] , M. Havelka [-] , S. Stuchlík [-] - V. Kožušník [-] (53. D. Diehel [-] ) , L. Lenc [-] (52. V. Šlesinger [-] ) , D. Kostka [-] (76. L. Graf [-] ) - O. Vlha [-] , R. Švec [-]

ŽK: 35. J. Frank - 55. V. Šlesinger .
Hráči zápasu: S. Stuchlík .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Tomeš Vítězslav - Šafrán Martin, Bukovský Josef..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.