Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v Bělé skončil remízou


Branky


0

Jakartovice v prvním poločase kralovaly na hřišti a vedly o dvě branky. Zlepšeným výkonem ve druhém poločase dokázala Bělá dvoubrankové vedení smazat a dovést zápas k remíze. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice dominovaly na hřišti

Neporazitelnost Jakartovic na hřišti soupeřů přetrvává. Tentokrát si ale Jakartovice odvezly pouhý bod. Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. Domácí začali sice lépe, ale ani Josef Demko a ani Jan Ohřál nezamířili své střely přesně. Pak se domácí ze hřiště úplně vytratili a existovalo pouze mužstvo z Jakartovic. Kdyby se šlo do kabin za stavu 0:4, nemohl by se nikdo divit. Hosté převyšovali domácí ve všech směrech. Doplatili však na špatnou koncovku. V 11. minutě dlouhý aut propadl až Jakubu Hlaváčovi, který přízemní střelou otevřel skóre - 0:1. O šest minut později se po samostatné akci prosadil Radoslav Urban-0:2. Pak ještě za hosty zahodili šance Radoslav Urban a Michal Janech. Do kabin tak šla hostující družina pouze s dvoubrankovým vedením.

 

Bělá srovnala krok

O přestávce udělal v kabině vítr domácí trenér Břetislav Ballarin a na výkonu domácích se to projevilo. Bělá na hosty vletěla s důrazem a přímo je fyzicky válcovala. Technicky založená hostující mladá záloha se tvrdosti zalekla a zápas se změnil v boj plný osobních soubojů, ve kterých měli navrch domácí hráči. Projevilo se to i na tom, že si Bělá začala vypracovávat šance. V 46. minutě střílel Lukáš Plaček těsně vedle. O minutu později zase Jan Ohřál branku překopl. V 72. minutě po přímém kopu Martina Papšíka, dotlačil míč do sítě obličejem Jan Ohřál - 1:2. V 74. minutě zlikvidoval samostatný nájezd Lukáš Plačka hostující brankář Aleš Kareš. V 80. minutě se dočkali domácí vyrovnání, když dlouhý aut Jiřího Richtera prodloužil míč Lukáš Plaček na Patrika Vybrančíka, který před prázdnou brankou nezaváhal. Utkání pozvolna směřovalo k remíze. V poslední minutě však po trestném kopu napálil hostující Miroslav Sváček spojnici tyčky a břevna. Utkání tak dospělo k remízovému konci. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Břetislav Ballarin (trenér Bělá): Zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme jako mužstvo neexistovali. V kabině jsem udělal vítr a náš výkon šel nahoru. Dokázali jsme skóre srovnat. Přesto jsme mohli prohrát, když v poslední minutě nastřelil hostující hráč ve vyložené šanci tyčku. Po zápase jsem mu poděkoval, že nám zajistil remízu.

FK Jakartovice
Josef Martinka (Jakartovice, trenér): Zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme si vypracovali velké množství šancí. Ve druhém jsme už byli horší. Nedostali jsme se do pořádné akce. Přesto jsme mohli urvat tři body, ale Sváček ve vyložené šanci trefil spojnici tyčky a břevna.



Sestavy


TJ Sokol Bělá
K. Cáb [-] - M. Papšík [-] , H. Gvoždík [-] , P. Vybrančík [-] , P. Matura [-] - J. Richter [-] , J. Ohřál [-] , J. Demko [-] , R. Václavek [-] (46. T. Bartusek [-] ) - L. Plaček [-] , D. David [-]

FK Jakartovice
A. Kareš [-] - O. Šimon [-] , D. Stanke [-] , M. Poštulka [-] , R. Holub [-] - K. Postřimovský [-] (73. M. Sváček [-] ) , J. Hlaváč [-] , A. Kreisl [-] , T. Kukol [-] - R. Urban [-] , M. Janech [-]

Hráči zápasu: K. Cáb - R. Urban , D. Stanke , M. Janech .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Plaček Vladimír - Kotásek Petr, Stanke Vladimír..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.