Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina zkolabovala ve druhém poločase.


Branky


0

Ve Vřesině se hrál neuvěřitelný zápas. Domácí vedli po první půli 4:1. Ve druhé půli nepochopitělně přestali hrát a hosté otočili skóre až na konečných 4:7. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Vřesina byla jasně lepším týmem

V první půli na hřišti jasně dominovala domácí Vřesina. Ta šla do vedení hned v 1. minutě, kdy se po rozehrávce Malých Hoštic, zmocnil míče Petr Boček a otevřel účet zápasu - 1:0. Hosté srovnali takřka okamžitě, když zahrával roh Ondřej Šafarčík a míč trkl hlavou do sítě Jakub Malohlava - 1:1. Domácí ale nadále pokračovali v tlaku, který vyústil v 9. minutě v branku, kterou vsítil opět Petr Boček - 2:1. V 30. minutě krásně obstřelil hostujícího brankáře Marka Honku domácí kapitán Martin Boháč - 3:1. V 42. minutě centroval z křídla Martin Boháč, míč proletěl celým pokutovým územím a na zadní tyči završil hattrick Petr Boček - 4:1. Domácí ještě v první půli zahodili další dvě šance. Nic nenasvědčovalo tomu, že by se vývoj utkání měl změnit.

 

Hoštice neskutečně obrátily skóre

Ve druhé půli došlo úplně k nečekanému obratu v zápasu. Vřesina totálně zkolabovala a Hoštice toho náležitě využily. V 53. minutě zahrával Ondřej Šafarčík volný přímý kop, brankář Jakub Lampart míč vyrazil pouze před sebe a do sítě vrátil míč Richard Blaga - 4:2. V 57. minutě navíc hlavičkoval opět Richard Blaga pouze do domácího brankáře. V 66. minutě se obtočil kolem obránce Dalibor Kurzica a umístil svou střelu k tyči domácí branky - 4:3. V 79. minutě vyrovnal skóre Martin Slíže, který umístil svou hlavičku, po centru Richarda Blagy, do protipohybu brankáře Lamparta - 4:4. A začínalo se prakticky od znova. V 82. minutě Richard Blaga po samostatném průniku podél brankáře vsítil branku - 4:5. V 86. minutě se k odraženému míči dostal Jakub Chřibek, a nekompromisní střelou napnul síť - 4:6. Dílo zkázy pro domácí dokonal v poslední minutě svou třetí brankou Richard Blaga - 4:7. V bláznivém zápasu si hosté připsali do tabulky tři body. Vřesina opět dokázala, že její zápasy bývají střelecky velmi atraktivní. 

 

Foto zdroj: https://www.facebook.com/ondys.photo



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Miloš Chvěja (vedoucí mužstva Vřesina): První poločas byl z naší strany perfektní. Ještě jsme mohli dát další dvě branky. Ve druhém nastal nepochopitelný kolaps. Nemám k tomu co říct.

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (Malé Hoštice, trenér): Zápas rozdílných poločasů. V prvním lepší domácí, ve druhém lepší my.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - P. Koval [-] (72. F. Rončka [-] ) , O. Kocián [-] , V. Čech [-] , P. Strakoš [-] - M. Gajda [-] (72. B. Antonín [-] ) , K. Hofrichter [-] (82. M. Kolařík [-] ) , V. Kocian [-] , M. Boháč [-] , R. Koval [-] - P. Boček [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - D. Kurzica [-] , P. Mlýnek [-] , M. Slíž [-] (83. I. Xenitidis [-] ) , M. Malohlava [-] - J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , R. Blaga [-] , E. Klinger [-] - R. Blaga [-] (72. J. Bia [-] ) , J. Grygarčík [-] (46. T. Wiltsch [-] )

ŽK: 63. M. Gajda , 70. V. Kocian - 78. M. Slíž .
Hráči zápasu: P. Boček - R. Blaga , O. Šafarčík , M. Honka .
Místo: tráva. Počet diváků: 87.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.