1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov opět prohrál


Branky


0

Hosté z Pusté Polomi si připsali do tabulky povinné tři body. Domácí stále zůstávají bez bodu na posledním místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pustá Polom vstřelila dvě branky

V prvním půli byli lepším týmem Pustá Polom. Ta se ujala v úvodní čtvrthodině dvoubrankového vedení. V 7. minutě akce po ose Zdeněk Kačírek, Richard Hruška zakončil střelou do brány Petr Sláma - 0:1. O pět minut později se sám před brankářem Václavem Sýkrou zjevil Zdeněk Kačírek, jehož pokus vyrazil brankáře Sýkrora před sebe a míč uklidl do sítě Richard Hruška - 0:2. V dalších šancích Hrušku opět vychytal brankář Sýkora. Domácí byli v poli relativně vyrovnaným soupeřem,a le nedokázali své záměry dotáhnout do konce.

Na obou stranách padlo po gólu

Ve druhé půli zatlačili domácí hosty a vypracovali si několik šancí, z nichž největší zahodil Marek Tihelka, jehož hlavička si nenašla tu správnou cestu. V 72. minutě se domácí dočkali, když Lukáš Baďura prostřelil brankáře Michala Krystýna - 1:2. Hosté však hned z rozehrávky vstítili branku. Zdeněk Kačírek si obehrál dva hráče, nahrál pod sebe na Adama Biela, jenž střelou napnul síť za zády Sýkory - 1:3. Pak se hostům nepovedlo dotáhnout několik brejků do zdárného konce. Přesto si připsali zaslouženě tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov B
Karel Elek (Chlebičov, asistent trenéra): Byl to soupeř, se kterým se dalo hrát. V poli to bylo vyrovnané, hosté se však dokázali dostávat více do zakončení.

Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (Pustá Polom B, trenér): Byli jsme lepší a získali jsme povinné body. Domácí nehrál zase tak špatně. Divím se, že mají na kontě nula bodů.



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov B
V. Sýkora [-] - D. Lokoč [-] (68. K. Michalík [-] ) , V. Zedník [-] (89. J. Sedláček [-] ) , D. Hollesch [-] - O. Axmann [-] , J. Hollesch [-] (84. J. Sedláček [-] ) , J. Otlík [-] , M. Konig [-] (85. V. Hubálek [-] ) - L. Baďura [-] , M. Tihelka [-] (84. J. Vilášek [-] ) , M. Šupík [-]

Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - P. Kňura [-] , P. Sláma [-] (60. A. Biel [-] ) , P. Bubík [-] , D. Kubala [-] - Z. Kačírek [-] , M. Kunčík [-] (68. M. Kotala [-] ) , J. Hendrych [-] , A. Kubala [-] - D. Schlossarek [-] , R. Hruška [-] (84. J. Dvořák [-] )

ŽK: 26. J. Otlík - 75. D. Schlossarek .
Hráči zápasu: O. Axmann - Z. Kačírek , R. Hruška .
Místo: tráva, UT. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Václavík Josef - Hladík Miroslav, Stanke Vladimír..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.