0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Hošticích se zrodila bezbranková remíza


Branky


0

Po vyrovnaném průběhu se v Hošticích zrodila bezbranková remíza.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pustá Polom hru s větrem nevyužila

V Malých Hošticích skončil zápas zaslouženou remízou. Diváci se však gólů bohužel nedočkali. V prvním poločase byli mírně lepším týmem hosté. Domácí zahodili svou jedinou šanci hned ve 4. minutě Martinem Slížem, který v nadějné pozici nastřelil jen klubko hostujích hráčů. Pak byli mírně lepším týmem hosté, kterí využívali faktu, že hrají s větrem. Za hosty zahodil šance Zdeněk Kačírek, který z 5 metrů nasměroval svou hlavičku jen těsně nad. Další šanci zahodil Michal Jurč, kterému po rohu míč směřující do branky vykopával domácí hráč z brankové čáry. 

Hoštice rovněž hru s větrem nevyužily

Ve druhé půli si zase více šancí vypracovala domácí družina, které taky využívala fakt, že hraje s větrem. V 47. minutě po centru Ondřeje Šafarčíka Martin Sliž mířil hlavou vedle. V 60. minutě napálil Richard Blaga míč zpoza šestnáctky těsně vedle. Z následného rohu hlavičku Miroslava Kary vytěsnil na roh brankář Michal Krystýn. V 73. minutě napálil asi z 20 metrů břevno Ondřej Šafarčík. mRánu Slíže o šest minut později opět Krystýn vytěsnil na roh. Za hosty se dvakrát v nadějné pozici objevil David Schlossarek, ale jeho střely mířily hodně mimo tři tyče. Zápas tak dospěl k bezbrankové remíze.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (Malé Hoštice, trenér): Jeden z našich nejhorších podzimních výkonů. Měli jsme šance, ale i soupeř měl šance. Z tohoto pohledu je remíza zasloužená.

Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (Pustá Polom B, trenér): V první půli jsme hráli s větrem a byli jsme o něco lepší. Ve druhé půli to bylo vyrovnané. Někdy byli lepší oni, někdy my. Remíza je zasloužená.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - M. Kara [-] , D. Kurzica [-] (46. R. Blaga [-] ) , P. Mlýnek [-] (63. I. Xenitidis [-] ) , E. Klinger [-] - L. Pavelka [-] , R. Blaga [-] , T. Wiltsch [-] (75. J. Grygarčík [-] ) , M. Slíž [-] - O. Šafarčík [-] , J. Chřibek [-]

Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - P. Kňura [-] , Z. Kačírek [-] , P. Bubík [-] , D. Kubala [-] - M. Kunčík [-] (77. A. Biel [-] ) , A. Kubala [-] , J. Hendrych [-] , M. Jurč [-] - D. Schlossarek [-] , M. Kotala [-]

Hráči zápasu: M. Honka - Z. Kačírek .
Místo: tráva. Počet diváků: 83. Rozhodčí: Čala Tomáš - Šafrán Martin, Čapec Libor..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.