4:1
(1:0)
66. P. Zvara
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přísnotice doma porazili Mokrou-Horákov


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední minuta přinesla vedení domácím

V prvním poločase hráli hosté proti silnému větru, čehož se snažil využít domácí tým, který vsadil na dlouhé nakopávané míče. Hra byla vyrovnaná, postupně hostů získávali mírnou převahu, měli několik šancí po centrovaných míčích z křídelních prostorů a po standardních situacích v blízkosti pokutového území, ale vždy včas zasáhli vysocí obránci domácích nebo brankář z bezprostřední blízkosti. Domácí zahrozili sporadicky po centrovaných míčích, kdy jejich největší šanci (míč směřující k levé tyči) vyrazil hostující brankář na rohový kop. V poslední minutě prvního poločasu byl nařízen po faulu na útočícího hráče domácích volný kop z hranice pokutového území a A. Lang skóroval - 1:0.

Hosté hráli, ale domácí dávali branky

Ve druhém poločasu hosté na prvních 10 minut zatlačili domácí na jejich polovinu, ale z tohoto drtivého tlaku branka nevzešla. Naopak, soupeř využil chyby hostů při zpracování odvráceného míče a z protiútoku trestali, když se tentorkát trefil T. Lang - 2:0. I když se hosté snažili neustále kombinovat s dostávat se do zakončení, jejich snaha ztroskotávala většinou na nepřesnostech a nebo na důsledné obraně soupeře. Domácí zvýšili své vedení, když se prosadil Dvořák - 3:0. Jedinou branku se hostům podařilo vstřelit ze standardní situace, kdy míč do částečně odkryté branky uklidil v 66. minutě Zvara - 3:1. Rychlí útočníci domácích využívali účinně vzniklých přečíslení při snaze hostů o korekci výsledku.A když se trefili Mahovský, bylo o osudu utkání rozhodnuto a tak utkání skončilo pro hosty dosti krutým výsledkem 4:1.



Sestavy


TJ Sokol Přísnotice
J. Bažant [-] - S. Minařík [-] (88. J. Sedláček [-] ) , J. Brychta [-] , P. Dvořák [-] , D. Petrskovský [-] - C. Kučera [-] , A. Lang [-] , R. Rosa [-] (84. O. Mahovský [-] ) , I. Krátký [-] - T. Lang [-] (78. M. Kunz [-] ) , M. Beneš [-] (89. L. Svoboda [-] ) -

FC Mokrá-Horákov
J. Petráš [-] - T. Kříž [-] , P. Zvara [-] , J. Plšek [-] , R. Štefek [-] (73. M. Jurda [-] ) , Z. Peniak [-] , A. Brablec [-] (84. P. Balga [-] ) , J. Machek [-] , R. Paták [-] , J. Holý [-] , D. Jirda [-]

ŽK: 26. T. Kříž , 32. Z. Peniak .
Hráči zápasu: A. Lang , T. Lang - P. Zvara .
Místo: Přísnotice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: BARÁK Petr - PECHER Lukáš, KOBLÍŽEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.