4:5
(2:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:30

9.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Žatčanech padlo 9 branek


Branky


32. T. Kalla , 41. T. Kalla , 66. T. Báder (p.) , 73. J. Utěšený - 14. P. Hron , 35. D. Šmídek , 36. Z. Putna , 70. D. Šmídek , 86. D. Šmídek (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ofenzivní smršť v prvním poločasu

V prvním poločase to byla ofenzivní smrť z obou stran. Ve 14. minutě poslal do vedení hosty Hron - 0:1. Ve 32. minutě vyrovnal Kalla - 1:1. O 3 minuty později strhl opět vedení na stranu hostů svou první brankou v utkání Šmídek - 1:2. Hned v zápětí hosté zvýšili vedení na 1:3 Putnou. Ve 41. minutě Kalla svou druhou brankou vrátil domácí do uktání a snížil na 2:3. Tímto výsledkem skončil i poločas.

Brankové hody pokračovaly

Ve 2. poločas domácí přidali na obrátkách a vytvořili si tlak, ze kterého vyrovnali. V 66. minutě se z pokotového kopu nekompromisně trefil Báder - 3:3. Jenže o 4 minuty později se hosté opět ujali vedení, když se z brejku prosadil svou druhou brankou v utkání Šmídek - 3:4. Hosté si mysleli, že utkání už mají pod kontrolou, ale to se mýlili. Z následujícícho útoku domácích se zrodilo vyrovnání. Utěšený rozvlnil síť a srovnal na 4:4. Když se zdálo, že utkání skončí remízou, prosadil se opět hostující Šmídek a zkompletoval hattrick a hlavně díky jeho brankám si hosté odvážejí 3 body za vítězství 4:5.



Sestavy


SK Žatčany
R. Osička [-] - V. Bílek [-] , P. Fábry [-] , V. Blaho [-] , O. Sedláček [-] - O. Dokoupil [-] (25. M. Vaněk [-] ) , T. Báder [-] , A. Vymazal [-] , J. Utěšený [-] - T. Kalla [-] , T. Zrza [-] -

TJ Pojihlavan ZD Kupařovice
L. Klusáček [-] - M. Hušek [-] , Z. Urban [-] , Z. Putna [-] , J. Dvořák [-] - L. Rikan [-] (70. A. Kamaryt [-] ) , M. Šmídek [-] - P. Hron [-] , D. Šmídek [-] - R. Staněk [-] , K. Oulehla [-] (50. B. Kazda [-] )

ŽK: 86. A. Vymazal - 63. M. Hušek , 65. L. Klusáček .
Hráči zápasu: T. Kalla - D. Šmídek .
Místo: Žatčany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: PECHER Lukáš - KREJČÍ Pavel, NOVÁČEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.