Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blažovice doma stále stoprocentní


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu domácím moc nevyšel – v obranné hře panoval chaos a míč jim odskakoval od kopaček. Hosté si v prvních 5 minutách vytvořili jednu slušnou šanci a standardku, ale bez gólového efektu. Poté se do hry začali více dostávat i domácí a hned z první povedenější akce se urodilo – Odvářka dostal míč do běhu a předložil míč Fišerovi, který s přehledem zakončil - 1:0. Po několika dalších zmatcích v domácí obraně se hra uklidnila a domácí hru kontrolovali. Přes několik slušných šancí se šlo do kabin za stavu 1:0.

Ve 2. poločase 2 proměněné penalty

Po přestávce se obraz hry moc nezměnil a když se Odvářka prosmýkl do vápna a natlačil se před soupeře, který jej poslal k zemi, kopala se penalta. Tu proměnil střelou do protipohybu brankáře Dvořák - 2:0. Klid domácím pak přinesla asi nejhezčí akce zápasu – Michal Kučera rozehrál chytře přímák od půlící čáry k rohovému praporku, kde se Paulík šikovně protáhl do vápna a vrátil míč na malé vápno, odkud jej Dvořák nekompromisně napálil do sítě - 3:0. Po chvíli i hosté úspěšně proměnili nařízenou penaltu, ale ve zbývajících 20 minutách už se do vážnější šance nedostali. Poté se domácí tlačili do vyložených příležitostí, ale neproměnili a tudíž utkání skončilo 3:1.



Sestavy


TJ Blažovice
J. Vrbas [-] - M. Odvářka [-] , T. Fišer [-] , J. Kývala [-] , P. Vlasák [-] , D. Paulík [-] (79. B. Vlasák [-] ) , D. Dvořák [-] (70. M. Štěpánek [-] ) , M. Kučera [-] , J. Macháček [-] (88. J. Hrnčiar [-] ) , Z. Šafránek [-] , P. Daněk [-]

SK Prace
P. Lněnička [-] - P. Žáček [-] , M. Orság [-] , M. Filipec [-] , T. Kmeť [-] , J. Žáček [-] (26. D. Svoboda [-] ) , F. Hofírek [-] , M. Kuklínek [-] , Š. Tomášek [-] (84. T. Matoušek [-] ) , P. Novotný [-] , M. Boleslav [-]

ŽK: 63. M. Odvářka - 13. T. Kmeť , 14. P. Novotný , 50. M. Boleslav , 75. R. Ohnheiser , 78. M. Orság .
Hráči zápasu: D. Dvořák , T. Fišer , M. Odvářka .
Místo: Blažovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KAČANOLLI Fitim - KOTALA Dominik, KREJČÍ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.