Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrat domácích v závěru utkání


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas jasně pro hosty

V prvím poločasu měli více ze hry hosté a ve 33. minutě se dostali do vedení Nutilem - 0:1. O 9 minut později to bylo s domácími ještě horší, když Schabatka zvýšil na 0:2 pro hosty. Když už to vypadalo, že se půjde za tohoto stavu do kabin, vsítili domácí kontaktní branku Jelínkem - 1:2.

Drtivých deset minut ze strany domácích

Ve 2. poločasu se domácí hnali za vyrovnáním, ale hosté hráli hlavně dozadu zodpovědně. Když se domácím konečně podařilo vyrovnat v 80. minutě na 2:2 Šilerem, utkání nabralo na obrátkách. 5 minut poté už domácí utkání otočili Schillerem a nutno podotknout, že zaslouženě - 3:2. V závěru utkání, když hosté vsadili vše na jednu kartu, domácí korunovali svou desetiminutovku brankou na 4:2, když skóroval Riedl.



Sestavy


SK Blučina
V. Procházka [-] - J. Jelínek [-] , P. Riedl [-] , Z. Zajíc [-] , V. Schiller [-] (90. M. Čaňo [-] ) , T. Drahonský [-] , M. Bábor [-] , R. Srnec [-] (74. P. Fiala [-] ) , V. Zajíc [-] (27. M. Šiller [-] ) , T. Čaňo [-] , R. Drahonský [-]

RAFK Rajhrad B
L. Rauscher [-] - P. Koláček [-] , C. Getos [-] , M. Řičica [-] , J. Schabatka [-] , M. Palát [-] (84. D. Sedláček [-] ) , D. Nutil [-] (67. R. Matoušek [-] ) , L. Sosnar [-] , L. Neugebauer [-] , P. Havlík [-] , J. Kavan [-] (46. M. Gáč [-] )

ŽK: 65. M. Bábor - 28. P. Havlík , 83. L. Rauscher .
Hráči zápasu: V. Schiller , J. Jelínek , M. Šiller - D. Nutil .
Místo: Blučina. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOTALA Dominik - LEITGEB Petr, ZAHRADNÍK Ludvík.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.