3:2
(0:1)
35. J. Jeřábek
60. M. Saitl (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prace po boji zvítězila


Branky


0

Vzhledem k silnému větru, který v době zápasu foukal a tvrdému hrbolatému hřišti, které spíše než hřiště připomínalo špatně posečenou louku se dalo očekávat, že zápas nenabídne příliš fotbalové krásy. A zápas tyto očekávání naplnil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý Jeřábek dělal domácím problémy

Hlavně v prvním poločase dělal míč všem hráčům velké problémy a tak utkání spíše než fotbal připomínalo místy soutěž v tom, kdo míč nakopne výš a komu při zpracování víckrát odskočí. Některé kreace byly opravdu velmi zábavné, ale na obranu hráčů je potřeba říct, že podmínky rozhodně fotbalu nesvědčily.

V prvním poločase měli hosté v zádech silný vítr a tak logicky domácí zatlačili a měli opticky více ze hry. Ale spousta nepřesností srážela oba mančafty a tak se hra přelévala převážně mezi vápny. Jako první zahrozili domácí, ale ani jeden ze dvou rychle za sebou jdoucích trestných kopů zpoza vápna nenadělal Doupovcovi větších problémů. Hosté jsme zahrozili rychlonohým Jeřábkem, který dvakrát dostal míč za obranu, řítil se sám na brankáře, ale v prvním případě jej golman domácích vychytal, v druhém tísněn obráncem poslal míč těsně vedle brány. Pak zahrál nebezpečně roh Drobílek, Coufalík vracel hlavou míč před prázdnou bránu kde jej však domácí obránci odvrátili. Ve 35. narýsoval krásnou přihrávku mezi beky Valík, Jeřábek opět zažehl své turbomotory, prohnal se mezi beky a dokázal svůj samostatný únik bezpečně proměnit - 0:1. Zbytek poločasu už se odehrál bez větších šancí a tak se šli do kabin hosté s vedením 1:0. 

Domácí otočili nepříznivý stav a zvítězili

Ve druhém poločase měli výhodu silného větru v zádech domácí a tak bylo jasné, že hosty zatlačí a budou chtít utkání rozhodnout ve svůj prospěch. Na hřiště hosté šli tedy s jasným cílem a to hrát zodpovědně zezadu a pokusit se využívat okének v domácí obraně. Jenže úmysl a realitu jsou dvě rozdílné věci, jak se v průběhu druhého poločasu ukázalo. V podstatě hned po rozehrání přišel dlouhý míč do vápna hostů, díky jejich nedůrazu v rohu velkého vápna přišel centr před branku, kde jej nekrytý Nešpůrek poslal pohodlně do branky - stav 1:1. A bylo pro hosty hůř, v 55. minutě trestný kop zahrál Žáček tak šikovně, že skončil za zády špatně postavého Doupovce - 2:1. Hostující Martin Saitl prošel s míčem do vápna domácích, kde jej domácí bek srazil k zemi a pískala se penalta. Tu Martin bezpečně proměnil a bylo opět vyrovnáno - 2:2. aši V 65. přišel další nedůraz v hostující obraně, přišel centr do vápna, který hosté odvrátili pouze na vápno, odkud jej Boleslav poslal z první k tyči hostující branky - 3:2. Po tomto gólu hosté otevřeli hru, začali hrát na 3 útočníky, ale domácí je nepustili do nějakého tlaku. V 75. minutě se domácí dostali do obrovské šance, kdy ze samostatného úniku hráč domácích jen těsně minul branku. Pokud by to proměnil, bylo zřejmě rozhodnuto.  V 82. minutě se po hrubé chybě domácího beka dostal do brejku Jeřábek, který však únik 3 našich hráčů na jednoho beka zakončil nepřesnou přihrávkou. Do konce zápasu se již nic zajímavého nestalo a tak zápas skončil vítězstvím domácích hráčů 3:2. 



Ohlasy k zápasu



Sokol Žabčice
Schrömer Jiří - trenér: Určitě jsme nebyli horším týmem, ale opět jsme dojeli na naši velkou slabinu a to proměňování šancí. Kdyby se nám podařilo v prvním poločase proměnit naše šance mohl zápas vypadat úplně jinak. V druhém poločase proti silnému větru to už bylo z naší strany jedno velké trápení a domácí nám názorně předvedli jak se má hrát s větrem v zádech. Byli bojovnější, agresivnější a dokázali svůj tlak korunovat brankami. Dokázali využít našeho nedůrazu v bránění, který bohužel orámoval všechny tři naše inkasované branky, a tak nezbývá než jim sportovně pogratulovat a připravit se na další zápas.



Sestavy


SK Prace
R. Ohnheiser [-] - P. Žáček [-] , M. Filipec [-] , T. Kmeť [-] , J. Žáček [-] , L. Nešpůrek [-] , F. Hofírek [-] , M. Kuklínek [-] , Š. Tomášek [-] , P. Novotný [-] (88. D. Svoboda [-] ) , M. Boleslav [-]

Sokol Žabčice
J. Doupovec [-] - D. Pospíšil [-] , J. Coufalík [-] , R. Karpíšek [-] (1. T. Valík [-] ) - V. Tesař [-] , J. Drobílek [-] - J. Jeřábek [-] (85. J. Šándor [-] ) , M. Saitl [-] - M. Saitl [-] (62. O. Vychodil [-] ) , P. Klíma [-] (71. M. Nejezchleb [-] ) , V. Šmerda [-]

ŽK: 77. T. Kmeť - 1. V. Šmerda , 52. J. Drobílek .
Místo: Prace. Počet diváků: 50. Rozhodčí: JEŘÁBEK Dalibor - POŽÁR Marcel, MATOUŠEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.