0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kupařovicích branka nepadla


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po rozháraném začátku hosté v Kupařovicích přebrali otěže hry a začali kontrolovat střed hřiště. Dopředu to ale moc slavné nebylo a šance přicházely spíše po chybách domácích, kterým se občas vymstila riskantní rozehrávka v blízkosti jejich vápna. I domácí měli velkou šanci, ale samostatný únik útočník zakončil slabou střelou. Do hostujících největších šancí se dostal Michal Kučera, který po zmatcích v soupeřově vápně přestřelil, a Pavel Vlasák, jehož hlavička mířila také nad branku.

Druhý poločas ovlivnilo počasí

Na začátku druhé půle hostující hráče trápil protivítr, díky kterému se množily závary hostujícím vápně. Občas se štěstím a také díky pozorné hře hosté odolali a postupně se vrátili do zápasu. Kombinace po zemi přinášela ovoce a přestože ne každá přihrávka byla přesná, zlepšení oproti první půli bylo zřejmé. Přicházely i šance – ty největší měl Klein, který zblízka ještě zkoušel přihrávat. A opět Michal Kučera, jehož pěkně mířený přímák vytáhl nad břevno gólman. Na bezbrankovém stavu se však již nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu



TJ Blažovice
Štěpánek - vedoucí týmu: Pozitivem je, že jsme poslední 4 zápasy neprohráli, horší je to však s efektivitou útočné hry. Přestože většinu soupeřů dokážeme přehrát a do šancí se dostat, gólů je jako šafránu – v uplynulých 9 kolech pouhých 13 branek, což je 3. nejhorší počet v soutěži.



Sestavy


TJ Pojihlavan ZD Kupařovice
B. Škůrek [-] - T. Špaček [-] , Z. Wolgemut [-] , Z. Putna [-] (88. M. Hušek [-] ) , Z. Urban [-] - M. Šmídek [-] , R. Staněk [-] , L. Rikan [-] (62. P. Hron [-] ) - D. Šmídek [-] , A. Kamaryt [-] , B. Kazda [-] -

TJ Blažovice
J. Vrbas [-] - M. Odvářka [-] (46. J. Daněk [-] ) , P. Klein [-] , J. Kývala [-] , P. Vlasák [-] , D. Paulík [-] , D. Dvořák [-] , M. Kučera [-] , J. Macháček [-] , Z. Šafránek [-] , P. Daněk [-]

ŽK: 18. Z. Putna , 50. Z. Wolgemut , 68. D. Šmídek , 69. T. Špaček - 20. J. Kývala , 22. M. Kučera , 25. D. Dvořák , 68. J. Vrbas .
Hráči zápasu: B. Škůrek - M. Kučera , P. Vlasák .
Místo: Kupařovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: DOLNÍČEK Pavel - KLEIN Josef, CÍSAŘ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.