P. Ostrý 11.
P. Ostrý 55. (p.)
2:1
(1:1)
5. T. Remuta (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veverská Bítýška udolala Ořechov


Branky


11. P. Ostrý , 55. P. Ostrý (p.) - 5. T. Remuta (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 5. minutě prvního poločasu se do vedení dostali hosté zásluhou Remuty - 0:1. Hosté vytvářeli v obranné fázi mnoho chyb, ze kterých pramenily standarní situace a z jedné z nich soupeř vyrovnal, když se trefil Ostrý - 1:1. Ve zbytku poločasu zůstali šance na obou stranách neproměněny.

Ve druhé půli byli domácí šťastnější

Ve druhé půlli se hrál lepší fotbal a fotbalovější byli hosté, ale přesto právě oni inkasovali druhou branku, kterou opět vsítil Ostrý. Na tuto branku hosté nedokázali odpovědět. Domácí si  připsali důležité vítězství v utkání, kde se hrálo tzv. o 6 bodů.

 



Ohlasy k zápasu



FK Ořechov
Jiří Prokeš - trenér: V tomto zápase jsme bohužel nepotvrdili dobrou formu z předcházejících utkání, kde nás zdobila bojovnost, dobrá kombinace a zakončení. Soupeř byl důraznější a měl větší hlad po vítězství, proto si myslím, že získal 3 body zaslouženě.



Sestavy


FC Veverská Bítýška
O. Kupka [-] - A. Sova [-] (64. D. Bednář [-] ) , P. Ostrý [-] - J. Karásek [-] , T. Zavřel [-] - F. Nguyen [-] (88. J. Nguyen [-] ) - V. Lajcman [-] , J. Sachinidis [-] , P. Bednář [-] , A. Hrbek [-] , F. Michna [-] (73. T. Cebák [-] )

FK Ořechov
V. Kopečný [-] - Z. Hrdlička [-] , L. Fiala [-] , M. Kadlčík [-] , P. Buček [-] - Z. Fiala [-] (87. R. Kocián [-] ) , J. Cihlář [-] , P. Látal [-] - T. Bednář [-] , T. Remuta [-] - J. Prokeš [-] (76. V. Chyba [-] )

ŽK: 29. F. Michna - 30. J. Prokeš , 44. P. Buček , 55. M. Kadlčík .
Místo: Vev. Bitýška. Počet diváků: 87. Rozhodčí: NĚMEČEK Stanislav - KNECHT Milan, PECHER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.