2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Říčany v domácích prostředí zvítěžili


Branky


33. A. Dufek , 55. P. Čejka - 89. J. Šrajtl
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas pro domácí

Zatímco v minulých utkáních si hosté i přes dvě prohry zasloužili pochvalu za předvedené výkony, tak sobotní zápas ukázal hostující hráče v úplně jiném světle. Hostům chybělo nasazení, důraz a herní poctivost, což mělo dopad na celkovou kvalitu jejich výkonu.

První půle byla nepřesná, ale herně v poli vyrovnaná. Za zaznamenání tak stojí jen velká šance v podání hostujícího Šibala, který si krásně naběhl za obranu domácích a jen těsně minul. Domácí poté založili útok po pravé straně a po přesném centru skórovali A. Dufkem - 1:0. Do konce poločasu už žádná další branka nepadla a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Hosté to domácím velmi usnadnili

Ve 2. poločasu se domácí podruhé prosadili,  když po skoro totožné akci skóroval Čejka - 2:0. Od chvíle, kdy se zranil hostující Šavrňák, který vedl a tvořil hru hostí, bylo po utkání. Světlý moment utkání pro hostující tým se odehrál v závěru zápasu, kdy se po centru ze strany trefil Šrajtl - 2:1. Hostům už ale na vyrovnání nezbyl čas a ani síly. Říčany si zaslouženě připsali 3 body.



Sestavy


SK Říčany
P. Soustružník [-] - O. Dufek [-] , T. Paulec [-] (62. A. Veleba [-] ) , P. Čejka [-] , P. Šváb [-] , A. Dufek [-] , M. Rousek [-] , J. Buršík [-] (73. J. Jašek [-] ) , P. Doležal [-] , D. Dolíhal [-] , T. Janoušek [-]

TJ Sokol Zakřany
J. Prokeš [-] - P. Šrámek [-] , M. Vespalec [-] , P. Všetečka [-] , J. Frecer [-] (62. J. Pessel [-] ) , M. Šavrňák [-] (58. J. Hruška [-] ) , A. Kožíšek [-] , J. Šrajtl [-] , S. Šibal [-] , J. Bazal [-] , L. Věžník [-]

Hráči zápasu: P. Čejka , A. Dufek - M. Šavrňák .
Místo: Říčany. Počet diváků: 70. Rozhodčí: POŽÁR Marcel - MATOUŠEK Jan, JEŘÁBEK Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.