Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Babice deklasovaly domácí


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Kučery

Hosté se na derby dobře připravili, od začátku utkání hráli dobře, dali brzy branku a utkání až do konce jasně dominovali. Předvedli divákům několik povedených akcí a kombinací a výsledek poločasu byl 0:6, kdy se hlavně hattrickem blýskl Kučera. Po jedné brance přidali Pokruta, Hruška a Dobeš.

Desítka z toho nebyla

Ve druhém poločase hosté vystřídali a pošetřili některé z opor, ale v tempu nepolevili a přidali ještě další branky, když se trefil Kropáček, Novohradský a Dobeš. Skóre na konci zápasu ukazovalo, pro domácích hrozivých 0:9.



Sestavy


TJ Ochoz u Brna
D. Gotvald [-] - H. Blatný [-] , R. Trávníček [-] , J. Sapák [-] (46. J. Kočička [-] ) , L. Čábelka [-] - P. Urban [-] (46. D. Šnajdr [-] ) , L. Mikulica [-] , M. Dohnal [-] , M. Kotík [-] - M. Junek [-] (81. J. Starý [-] ) , P. Učeň [-] -

SK Babice nad Svitavou
P. Míček [-] - R. Ondráček [-] , R. Hynšt [-] (53. J. Novohradský [-] ) , Z. Hruška [-] (72. P. Pospíšil [-] ) , J. Studený [-] , R. Ševčík [-] (58. R. Eliáš [-] ) - J. Kropáček [-] , J. Doležal [-] , L. Pokruta [-] - J. Dobeš [-] (78. M. Černý [-] ) , M. Kučera [-] (66. J. Ondrášek [-] )

ŽK: 76. R. Trávníček - 35. Z. Hruška .
Hráči zápasu: J. Kropáček , M. Kučera , J. Dobeš .
Místo: Ochoz u Brna. Počet diváků: 200. Rozhodčí: HORÁK Petr - JELÍNKOVÁ Marcela, TOMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.