Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Ivančicích se body dělily


Branky


0

Ivančice jsou v tabulce páté. Z posledních dvou kol odehraných na hřištích soupeřů však odešly bez bodu. Viktoria je s osmi body na 10. příčce a bodový zisk z venku by se jí více než hodil.

V loňské sezoně se želešická Viktoria se soupeřem na hřišti nepotkala, protože ten se vrátil do soutěže po roční pauze, kterou strávil ve III. třídě. V sezoně 2013/2014 Viktoria v Ivančicích prohrála 3:1 (2:0) a doma zvítězila 2:1 (0:0).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bláznivý 1. poločas

Do utkání domácí vlétli jako velká voda a hosté nevěřili svým očím, když v 6. minutě po brankách Kleibla a Hobíka prohrávali už 2:0. Hosté se z toho rychle oklepali a v 19. minutě snížili Floriánem. Ve 28. minutě tentýž hráč dokonce už vyrovnával na 2:2. Bláznivý poločas skončil tímto výsledkem.

2. poločas bez branek

Ve druhém poločase se hra odehrávala většinou mezi šestnáctkami a když se domácí nebo hosté dostali do šancí, tak střelci neuspěli. Tudíž se body dělily a utkání skončilo zaslouženou remízou.



Sestavy


FC Ivančice B
M. Šnyrch [-] - R. Šlapanský [-] , M. Páviš [-] - M. Hobík [-] , J. Pekáč [-] (44. P. Knotek [-] ) , R. Sládek [-] - T. Kleibl [-] , R. Wascher [-] - A. Lengyel [-] (61. R. Štork [-] ) , O. Zoubek [-] , T. Jacko [-]

TJ Viktoria Želešice
M. Kovařík [-] - J. Ulbrich [-] , P. Řezáč [-] , O. Hlinecký [-] - J. Přidal [-] (70. R. Kučera [-] ) , A. Fligl [-] , A. Florián [-] , D. Knotek [-] - T. Zlínský [-] (81. L. Hudaňa [-] ) , R. Knee [-] - J. Starý [-] (88. D. Hude [-] )

ŽK: 16. R. Šlapanský , 86. R. Štork , 87. M. Páviš - 47. R. Knee , 86. P. Řezáč .
Hráči zápasu: M. Hobík , T. Kleibl - A. Florián .
Místo: Ivančice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: TOMSA Jindřich - DANIEL Petr, KOKRDA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.