3:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o čelo tabulky zvládl Vyškov


Branky


0

     Šlágr kola se hrál ve Vyškově, kam přijely vedoucí Jedovnice. Domácí celek se netají cílem postoupit do vyšší soutěže a tak se očekával zajímavý duel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Hosté do Vyškova dorazili pouze s jedním náhradníkem, zatímco lavička domácích byla přeplněna. Hlavní tribuna vyškovského stadionu se celkem obstojně zaplnila, i když to bylo převážně díky příznivcům z Jedovnic, kteří dorazili v hojném počtu. Především ženskou část šokovalo to, že zde musely platit vstupné, což v našich končinách a jiných klubech nebývá, neboť dámy mají na fotbal vstup zdarma. Domácí do základní sestavy nasadili posily z áčka Pazourek, Novotný a Ladislav Kollár. Na lavičce ještě seděl Josef Lička.

     Do utkání lépe vstoupili domácí, kteří dobře kombinovali a zatlačili hosty na jejich polovinu. První nebezpečné situace vznikly po rohových kopech Sigmunda, který je nebezpečně točil do brány, ale hostující brankář Pešička si s nimi poradil. První rohový kop na druhé straně hřiště skončil v síti. Kapitán Pernica šel do souboje s brankářem Kollárem, byl důraznější a hlavou poslal míč do sítě a hosty do vedení. Obrázek hry se i nadále neměli. Domácí byli techničtější a hosté měli přímý tah na branku. Několikráte nebezpečně vystřelili, ale Pešička byl vždy na místě. V 19 minutě se řítilo duo jedovnických hráčů na jednoho hráče domácích, ale finální nahrávku na Borka vystihl Kollár a lapil jich do rukavic. O chvíli později bylo srovnáno. Pešičkovi se nepovedl odkop, míče se zmocnili domácí a centr do pokutového území našel hlavu Martina Lička a ten nedal Pešičkovi šanci. Krátce poté se ve vyložené šanci ocitl Michal Kollár, který byl sám před Pešičkou, ale minul branku. Následně ho napodobil Novotný, který se snažil dorazit vyražený míč, ale lehkou střelou trefil, dobře postaveného, Pešičku.Udeřilo tak na druhé straně. Dlouhý aut hostů propadl až k Milkovi, který za velkým vápnem napřáhl a přízemní střelou k tyči poslal hosty opět do vedení. Vše směřovalo k poločasové pauze, když Martin Lička zatáhl míč zleva do pokutového území a přízemní nahrávkou našel nabíhajícího Novotného a ten z první uklidil míč do sítě. 

     Druhá část začal náporem domácích, kteří do hry poslali Josefa Ličku místo Hudce. Tito zatlačili hosty na jejich polovinu a jejich obrana musela řešit několik nepříjemných situací před vlastní brankou za cenu odkopů. Nicméně tento tlak trval o něco více než pět minut. Hosté se poté srovnali, ale míč měli na kopačkách převážně domácí. Ti se snažili oživit hru několikerým střídáním a nutno dodat, že se jim to dařilo. Hosté spoléhali na dobrou obranu a protiútoky. Při jednom z nich se vyznamenal Kollár, který vytáhl gólovou střelu pod břevno. Nicméně nebezpečných situací před brankou hostů přibývalo. V 73 minutě se do nebezpečné příležitosti dostal Josef Lička a jeho střela na zadní tyč nenašla branku. O chvíli později předvedli hosté rychlý kontr, na jehož konci byl kanonýr Borek, který z úhlu jen o milimetry minul zadní tyč. V 77 minutě se měnilo skóre, když domácí v pokutovém území přečíslili jedovnickou obranu a na konci byla přesná střela Josefa Ličky. Hosté projevili snahu o vyrovnání, utkání nezabalili, ale domácí si výsledek pohlídali.

 



Sestavy


MFK Vyškov B
L. Kollár [-] - J. Baričák [-] , M. Šoupal [-] (58. A. Pásler [-] ) , J. Krejčí [-] , M. Kollár [-] - D. Pazourek [-] , I. Sigmund [-] (66. J. Horváth [-] ) , M. Hudec [-] (46. J. Lička [-] ) , R. Smutný [-] (85. J. Pospíšil [-] ) - F. Novotný [-] (15. P. Čtvrtníček [-] ) , M. Lička [-]

SK Jedovnice
P. Pešička [-] - M. Bartoš [-] , J. Galita [-] , L. Milko [-] , M. Rybář [-] - J. Sedláček [-] , T. Blatný [-] , V. Borek [-] , M. Gryc [-] - M. Tajnai [-] , V. Pernica [-]

ŽK: 21. M. Šoupal , 69. R. Smutný , 71. J. Krejčí , 90. L. Kollár - 85. V. Pernica .
Místo: UMTRA. Počet diváků: 77. Rozhodčí: Putna Pavel - PROCHÁZKA David, LENFELD Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.