Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 10:30

8.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Díky brejkům slaví Veselí výhru


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu mladíci z MSK vstoupili hodně špatně a hoste byli lepší a hlavně vstřelili dva góly.Střelcem se stal Lukáš Kučera.Ve 39. minutě Veselí z další šance nastřelilo jen tyč a od té chvile Břeclav převzala iniciativu a podařilo se jí zásluhou Matheuse snížit. .I  v začátku druhého poločasu MsK pokračovali v tlaku,který vyústil asi v 70. minute ve vyrovnání., kdy se trefil Dan Bílek. Břeclav ovládala v tuto chvíli zcela hřiště byla lepším týmem. Veselí se ale ještě zmohlo na dva  rychlé brejky, když se trefil Michal Janík.V  90. minute se ještě podařilo Lošťákovi snížit. Po 90ti minutách tedy stav zněl 4:3 pro Veselí. Mladíci na domácím hřiští byli lepším týmem, ale bohužel doplatilo na svůj mladý věk a nezkušenost, a tak se radovali hosté z Veselí.



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav B
Mojmír Bezucký - trenér MSK: "Opět se nám nepodařilo naskočit do zápasu a brzy jsme prohrávali 2:0. Po probuzení jsme podle mého názoru ovládali celé hřiště a se soupeřem jsme si "dělali" co chtěli. Místo toho, aby jsme dali branky tak dostaneme. To je velká chyba. Na tréninku budeme muset zapracovat na lepší finální fázi"

FC Veselí nad Moravou
Robert Zeman - trenér Veselí: " Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře, díky brankám Kučery jsme vedli 2:0. Druhý poločas nás Břeclav přehrávala, ale my jsme skvěle vyřešili brejkové situace a zaslouženě se můžeme radovat z vítězství"



Sestavy


MSK Břeclav B
l. bohunský [-] - o. pohanka [-] (27. M. Sycha [-] ) , S. Klusák [-] , M. Wallisch [-] (46. T. Košut [-] ) , R. Svoboda [-] - P. Jurčík [-] (76. t. novák [-] ) , T. Horčička [-] - S. Lapin [-] (80. F. Lošťák [-] ) , D. Stange [-] , I. Tetur [-] , D. Bílek [-] (62. T. Kruták [-] )

FC Veselí nad Moravou
M. Motyčka [-] - T. Zelinka [-] , M. Janík [-] , M. Fury [-] (75. M. Vaďura [-] ) , V. Smějsa [-] (46. D. Joch [-] ) , L. Kučera [-] , A. Radmil [-] , D. Hodonský [-] (77. M. Komínek [-] ) , J. Grabec [-] , J. Symerský [-] , T. Kurečka [-]

ŽK: 30. R. Svoboda - 73. D. Hodonský , 75. J. Grabec .
Hráči zápasu: L. Kučera , M. Janík .
Místo: Břeclav. Počet diváků: 40. Rozhodčí: PLESKAČ Jiří - KUNICKÝ Libor, MUSIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.