Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Dvora ukončila neporazitelnost té náchodské


0

Posílené rezervy předvedly divákům na umělé trávě v Bělovsi skvělou podívanou. Spousta branek a krásné akce zahřály diváka. Výhra Dvora nemá v tabulce velký význam, ale určitě to hostům dodá více sebevědomí do jarních bojů o postup do vyšší soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousta šancí na obou stranách

Na umělé trávě v Náchodě se utkala dvě nejlepší mužstva tohoto podzimu. Oba týmy byly posíleny o hráče svých A-týmů, a tak diváci mohli čekat na zajímavé představení. Na úvodní branku se v Bělovsi nečekalo dlouho. Dvorský Viktor Marks postupoval sám na brankáře Vika, všiml si však ještě lépe postaveného Vaníčka, pro kterého již nebylo problém otevřít skóre utkání. O vyrovnání se v 15. minutě postaral Tomáš Vejprava, který si po rychlém brejku poradil s brankářem Dvora a zakončil do prázdné brány. Ve 27. minutě utekl všem bránícím hráčům rychlík Řežábek a střelou podél brankáře poslal hosty opět do vedení. Již o 3 minuty zvyšoval vedení Dvora opět Vaníček, když si navedl míč na střed hřiště a chytrou střelou do protipohybu nedal Vikovi v brance Náchoda šanci zasáhnout. Do konce poločasu, který byl hrán ve vysokém tempu již diváci branku neviděli, a tak do šaten odcházeli spokojenější hosté.

Skvělý vstup Náchoda do druhé půle

Do druhého poločasu vstoupili domácí skvěle. Hned ve 46. minutě potrestal chybnou rozehrávku Dvora Tomáš Vejprava. Hra se přelévala ze strany na stranu, ale brankáři v této fázi utkání své svatyně uzamkly. Až v 84. minutě přinesl klid na kopačky hostů Řežábek, který zužitkoval další rychlý protiútok. Hosty tato vstřelená branka až příliš uklidnila a jejich laxnost v bránění využil přesnou hlavičkou Ayikien. Domácí Náchod vrhl všechny síly do útoku. V nastaveném čase šel spoluhráčům s touhou za vyrovnáním pomoci i brankář Vik, hosté však rohový kop odvrátili a definitivní pojistku přidal přesnou trefou podél vracejícího se brankáře Náchoda Vágner. Diváci viděli kvalitní utkání s velkým počtem brankových příležitostí, kdy se hostům podařilo jako prvním v letošní sezóně obrat rezervu Náchoda o body.



Ohlasy k zápasu


FK Náchod B
FK Náchod B: Viděli jsme dramatické utkání, které se muselo divákům líbit s vítěznou koncovkou pro hosty

TJ Dvůr Králové nad Labem B
Čeněk Celler - trenér: Obě družstva se na utkání řádně vyzbrojila hráči z A družstev. Proto utkání mělo výrazně kvalitní úroveň. Opět naše brejky stačily nahradit naše kiksy v obraně. Objektivně počítáno na šance by výsledek byl 7:7.



Sestavy


FK Náchod B
D. Vik [-] - J. Rorbach [-] , J. Vejprava [-] , R. Poláček [-] - T. Vejprava [-] , D. Král [-] (71. A. Akpem [-] ) , V. Vlček [-] , R. Pípek [-] (55. E. Krombholz [-] ) - P. Jimmy [-] , L. Říha [-] (46. D. Bohuslav [-] ) , J. Vaněček [-]

TJ Dvůr Králové nad Labem B
V. Matula [-] - D. Bednář [-] , J. Vaníček [-] , J. Řežábek [-] , D. Machek [-] , V. Hák [-] (71. J. Kuhn [-] ) , R. Vágner [-] , J. Ruprich [-] , V. Marks [-] , D. Vitebský [-] , M. Otradovský [-] (41. M. Hák [-] )

ŽK: 35. R. Pípek - 62. R. Vágner .
Hráči zápasu: T. Vejprava - J. Řežábek .
Místo: Běloves, UMT. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vrba Radek - FILIP Miroslav, JEHLIČKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.