0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hronov si veze ze Smiřic zasloužené vítězství


Branky


0

Smiřice v minulém kole přišly o možnost zahrát si v jarní skupině o postup. Naopak hosté z Hronova zvládli před svými diváky důležité utkání proti Poříčí a mají situaci ve svých rukou. Utkání ve Smiřicích zvládli takticky velice dobře a po brankách v prvním poločase si připsali důležité vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké chyby v obraně domácích

Smiřice se poslední dobou trápí, čehož chtěl využít Hronov, který na dálku bojuje s Poříčím o poslední postupové místo. Domácí nebyli od úvodního výkopu zjevně ve své kůži a Hronov toho dokázal využít. Pravý obránce dlouho váhal s rozehrávkou a míč mu vypíchl záložník Hronova, ten poslal nebezpečný míč do vápna, který si našel Franců a míč procedil přes brankáře Hottmara. O minutu později mohl Hronov přidat další branku, ale tentokrát Hottmar svůj tým skvělým zákrokem podržel. Blízko vyrovnání byl domácí kanonýr Bednář, který dostal přesný míč za obranu, brankář Hronova však včas vyběhl a šanci zneškodnil. Zákonitě přišel trest na druhé straně. Další velkou chybu domácí obrany využil ke zvýšení skóre Danihel. Nehrál se příliš pohledný fotbal, ale hosté dokázali své šance využít a odcházeli do kabin spokojenější.

Brankář Hronova zamkl svoji svatyni

 Druhý poločas začal náporem domácích Smiřic a Hronov se nedostával do hry. Domácí hráči si dokázali vytvořit tři dobré brankové příležitosti, ale ve všech je vychytal skvěle chytající brankář Hronova. Nejblíže vstřelené brance byl do sestavy se vracející Korenčík, jeho střela však orazítkovala pouze tyč. Smiřice hru otevřely z čehož plynuly rychlé brejky hostů. Po jednom takovém zamířil předčasně pod sprchy domácí Matějček, který nedovoleně zastavil jako poslední hráč unikajícího hráče a ani neprotestoval. Oslabení domácí se již na závěrečný tlak nezmohli, a tak si Hronov z utkání nevalné úrovně připsal veledůležité 3 body.



Ohlasy k zápasu


SK Smiřice
Václav Tarantík - vedoucí mužstva: Hrálo se utkání okresní úrovně.Hosté své dvě šance využili a naši hráči z mnoha šancí branku nevstřelili.

AFK Hronov
Zdeněk Samko - trenér: O důležitosti utkání nebylo pochyb, proto jsme rádi, že si ze Smiřic vezeme tři důležité body.



Sestavy


SK Smiřice
O. Hottmar [-] - P. Šimek [-] (77. P. Konrád [-] ) , J. Škarytka [-] , A. Bednář [-] , J. Mochan [-] , J. Koutník [-] , F. Korenčík [-] , O. Koza [-] (24. P. Janko [-] ) , M. Matějček [-] , L. Melichárek [-] , K. Zemek [-]

AFK Hronov
M. Havel [-] - J. Danihel [-] (89. T. Zíta [-] ) , M. Marx [-] , M. Neuschl [-] , M. Šťavík [-] (86. J. Myšák [-] ) , M. Franců [-] (52. J. Novák [-] ) , D. Hofman [-] (32. M. Phan [-] ) , P. Schreiber [-] , M. Puraš [-] , M. Ansorge [-] , V. Tichý [-] (80. L. Klabník [-] )

ŽK: 62. L. Melichárek , 81. F. Korenčík , 88. J. Škarytka - 62. J. Danihel , 73. M. Phan . ČK: 68. M. Matějček .
Hráči zápasu: M. Havel , M. Puraš , M. Franců .
Místo: Smiřice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Havlík Aleš - NÝVLT Roman, SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.