Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobýval dirigoval výhru nad Ohnišovem


0

Domácí Poříčí si nemoho připustit další ztrátu. Po rozpačitém úvodu utkání si hra Poříčí sedla a především díky disponovanému Dobývalovi, kterému jeho spoluhráči připravovali skvělé brankové přiležitosti, domácí vysoko zvítězili a nadále svádí tvrdý souboj s Hronovem a postupové místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozpačitý nástup favorita do utkání

Poříčí v minulém kole podlehlo v důležitém utkání proti Hronovu a proti trápícímu se celku Ohnišova nebralo nic jiného než zisk 3 bodů. Ohnišov už se nepotýká s takovým problémem nedostatku hráčů jako v úvodu sezóny, ale i po posílení kádru to zatím k bodovému zisku nevedlo. Po úvodním hvizdu hlavního rozhodčího Zlámala a 120 přihlížejícími fanoušky působil Ohnišov aktivnější a držel míč na svých kopačkách, do vyložené šance ho však pozorná obrana domácích nepustila. Poříčí se osmělovalo a po sérii rohových kopů vstřelilo úvodní branku utkání. Míč si po dobře zahraném rohovém kopu našel Stříbrný a nedal brankáři šanci. O 5 minut později přidali domácí uklidňující druhou branku. Opět po rohovém kopu se prosadil tentokrát Závada. Poříčí drželo otěže zápasu pevně ve svých rukou a ve 26. minutě dal o sobě poprvé vědět kanonýr Dobýval, a hned z toho byla branka, když po krásné přihrávce Hauschkeho postupoval z levé strany sám na brankáře a povedenou střelou na zadní tyč skóroval. S chutí hrající Jirka Dobýval vstřelil do poločasu ještě jednu branku po krásné individuální akci Lupínka a pro střelce takového formátu již nebyl problém trefit odkrytou část branky hostující svatyně. Těsně před poločasovou přestávkou se podařilo hostům vykřesat jiskřičku naděje, když Kuchta dorazil do sítě vyražený míč brankářem Poříčí. Domácí se v úvodu poločasu rozkoukávali, ale poté spustili svoji ofenzivní mašinu a zatížili konto Ohnišova 4 brankami.

Dobýval završil hattrick a uzavřel skóre utkání

Pokud si hosté v kabině řekli, že se pokusí s utkáním něco udělat, tak tyto plány jim rychle po přestávce utnul Dobýval, který po kombinaci Hubka-Lanta-Závada doklepával míč do prázdné branky bezmocného brankáře Šenkýře.  V 56. minutě hosté pěkně zakombinovali a dobře hrající Zrzavý překonal domácího Jansu mezi třemi tyčemi. Poslední slovo zápasu měl však jeho hrdina Jiří Dobýval. ten využil kvalitní souhry Hubky s Hanzlem, kdy druhý jmenovaný našel Dobývala přesnou přihrávkou pod sebe a domácí sniper uzavřel skóre utkání. Do konce utkání i přes brankové příležitosti branka nepadla, a tak domácí Poříčí může i nadále pronásledovat Hronov, s kterým si to rozdá na dálku o poslední postupové místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Velké Poříčí
Josef Hurdálek : vedoucí mužstva: Úvod utkání vyšel domácím. V 25. min. to bylo již 3 : 0 Poločas skončil 4:1 a utkání bylo prakticky rozhodnuto. Po vystřídání několika hráčů si hosté v závěru utkání vytvořili několik dobrých příležitostí. Zasloužené vítězství domácích.

TJ Start Ohnišov
Václav Kárník : vedoucí mužstva: Výsledek mohl být příznivější, pokud by se nám podařilo proměnit i ty nejvyloženější šance.



Sestavy


TJ Velké Poříčí
A. Jansa [-] - J. Hauschke [-] , T. Lupínek [-] (46. K. Lanta [-] ) , D. Hanzl [-] (69. J. Gois [-] ) , J. Dobýval [-] (87. Š. Marek [-] ) , P. Závada [-] (73. M. Mikuš [-] ) , J. Hubka [-] , P. Zelený [-] , J. Novák [-] , J. Kaněra [-] , J. Stříbrný [-]

TJ Start Ohnišov
J. Šenkýř [-] - J. Kováč [-] , S. Krpata [-] , L. Veverka [-] (48. T. Krahulec [-] ) , J. Kuchta [-] , D. Forejtek [-] (59. D. Bureš [-] ) , M. Cuberka [-] , M. Müller [-] , V. Zrzavý [-] , P. Fišer [-] , J. Králíček [-]

ŽK: 60. D. Bureš .
Místo: Velké Poříčí. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Zlámal Vít - BOUZ Tomáš, JANOTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.