Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí zvítězilo v Polici a dále živí naději na postup


0

Poříčí které musí v každém utkání bodovat se ukázalo v Polici ve velmi dobrém světle a především díky Závadovi si odvážejí hosté z horké půdy vítězství a o posledním postupujícím se rozhodne až v posledním kole právě mezi Poříčím a Hronovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvakrát zvonila branková konstrukce, přesto se hosté prosadili

Velké Poříčí pronásleduje Hronov a svádí s ním neúprosný souboj o poslední postupové místo. V tomto utkání si tedy hosté na hřišti Police nemohli dovolit nechat body a vstup do utkání jim vyšel skvěle. Hanzl ještě se svojí střelou neuspěl, když orazítkoval pouze břevno. O několik minut později utíká aktivní Hanzl po lajně, ale opět míč končí na břevně, míč se však odrazil ke zcela volnému Závadovi, který se již nemýlíl a posílá hosty do zaslouženého vedení. O odpověď se postaral špílmachr domácích Klapkovský, ten po centru Jandíka chladnokrevně překonal Jansu mezi tyčemi Poříčí. Ve 29. minutě převážil vedení na stranu hostů po pěkné kombinační akci opět Závada. Hosté měli v prvním poločase více šancí a proto odcházeli do kabin spokojenější s těsným vedením.

Závada s Dobývalem řádili jak černá ruka

Velké Poříčí pokračovalo v dobrém výkonu i po změně stran. Po hodině hry se o slovo přihlásil také kanonýr hostů Dobýval, který po pěkné akci Závady s Hanzlem neměl již těžkou pozici a překonal brankáře Police. Police však utkání nezabalila a do hry ji vrátil přesnou střelou k tyči Klapkovský. O osudu utkání se rozhodlo v 84. minutě. Dobýval prošel až do váplna Police, přehodil brankáře Kučeru a dobíhající Závada dokonal svůj dnešní hattrick. V závěru utkání se ocitli ve vyložených šancích oba týmy, když postupovaly osamoceni  na brankáře soupeře. Své šance však nedokázali proměnit a skóre na světelné tabuli se již neměnilo.



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš - předseda oddílu: Neproměňování šancí a chyby v obraně hovoří v konečném součtu pro hosty.

TJ Velké Poříčí
Hurdálek Josef - vedoucí týmu: Úvod utkání patřil hostům. Po dvou nastřelených břevnev se dostali do vedení již ve 12.min. Domácí vyrovnali,ale do konce poločasu šli do vedení opět hosté. Druhý poločas byl vyrovnaný ale výsledek 2:4 lze hodnotit jako zasloužené vítězství hostů.



Sestavy


Spartak Police nad Metují
V. Kučera [-] - J. Klapkovský [-] , J. Kollert [-] , M. Jandík [-] , J. Čermák [-] , K. Švorčík [-] , V. Fiala [-] , P. Šnábl [-] , R. Řezníček [-] , D. Sivak [-] (57. A. Bergmann [-] ) , B. Rieger [-]

TJ Velké Poříčí
A. Jansa [-] - J. Hauschke [-] , D. Hanzl [-] (69. K. Lanta [-] ) , J. Kuneš [-] , J. Dobýval [-] (87. J. Gois [-] ) , P. Závada [-] , J. Hubka [-] , P. Zelený [-] , J. Novák [-] , J. Kaněra [-] , J. Stříbrný [-]

ŽK: 38. V. Fiala , 41. J. Kollert , 83. P. Šnábl , 87. B. Rieger - 55. D. Hanzl , 80. K. Lanta .
Místo: Police n. M.. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Frič David - BAČO Ondřej, HOFMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.