P. Fišer 32. (p.)
J. Kuchta 75.
2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohnišov poprvé v této sezóně bodoval


Branky


32. P. Fišer (p.) , 75. J. Kuchta - 83. P. Šimek
0

Ohnišov poprvé v této sezóně potěšil své diváky a zaslouženě nad týmem Smiřic zvítězil. Domácí však může těšit pouze zisk 3 bodů, protože předvedená hra obou týmů by nestačila ani na soupeře v nižších soutěžích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbytečný faul a penalta

Ohnišovu se v této sezóně ještě nepodařilo bodovat a s kým jiným by se o to měli pokusit než s trápícím se celkem Smiřic. Smiřice zužují obrovské chyby v obrané činnosti a v tomto trendu pokračovaly i od úvodních minut tohoto utkání. Ve 3. minutě zachránil hosty jako již několikrát v této sezóně skvělý brankář Hottmar.Hrál se fotbal nevalné úrovně, hosté pouze nakopávali dlouhé míče a nedokázali si kloudně přihrát. Ve 31.  minutě zbytečně na rohu vápna fauloval hostující hráč a rozhodčí ukázal na penaltový puntík. Míč si postavil kapitán Fišer a s přehledem překonal Hottmara. Hosté se mohli dočkat vyrovnání ještě do poločasu, ale Šimek po rychlém brejku netrefil zývající prázdnou branku Šenkýře. Poločas příliš fotbalové krásy divákům nepřinesl, ale díky proměněné penaltě odcházeli do kabin s těsným vedením domácí.

Hottmar držel naděje hostů

Pokud si přítomní příznivci kopané mysleli, že přijde herní zlepšení obou týmů ve druhém poločase, byly na omylu. Za potlesk stálo akorát představení hostujícího brankáře Hottmara, který zneškodňoval jednu šanci domácích za druhou. Smiřice se soustředily na ofenzívu a jakoby se nikomu již nechtělo bránit. V 75. minutě byl už i čaroděj Hottmar bezmocný. Rychlý brejk z pravé strany zužitkoval prakticky do prázdné branky Kuchta a dodal domácím větší klid. Po této brance se vysunuli dopředu i stopeři hostů. Tento risk se Smiřicím vyplatil a po krásném míči za obranu se po kličce brankáři prosadil Šimek. Více toho však už hosté do konce utkání nestihli, a tak si domácí Ohnišov připsal zasloužené první vítězství v této sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Ohnišov
Josef Kárník : vedoucí mužstva: Zasloužené vítězství. Od většího přídělu zachránil hosty brankář Hottmar.

SK Smiřice
Václav Tarantík - vedoucí mužstva: Zasloužené vítězství domácích. Naše družstvo podalo tragický výkon, bez trénování se hrát nedá.



Sestavy


TJ Start Ohnišov
J. Šenkýř [-] - T. Krahulec [-] , J. Čančara [-] , J. Kováč [-] , S. Krpata [-] (90. D. Bureš [-] ) , J. Macek [-] , J. Kuchta [-] , M. Cuberka [-] , P. Fišer [-] , J. Králíček [-] , J. Remeš [-]

SK Smiřice
O. Hottmar [-] - P. Šimek [-] , A. Bednář [-] , J. Mochan [-] , J. Koutník [-] , T. Raszka [-] , F. Korenčík [-] , O. Koza [-] , J. Škarytka [-] , L. Melichárek [-] , K. Zemek [-] (27. M. Duong [-] )

Místo: Ohnišov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kubálek Lukáš - SVOBODA Filip, ŽÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.